2019-10-19 18:01

Florin Iordache îi REPROȘEAZĂ președintelui Iohannis: ”Este ILEGITIM”

 |  22:26
Florin Iordache îi REPROȘEAZĂ președintelui Iohannis: ”Este ILEGITIM”

Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, a declarat vineri la Digi FM este ilegitimă este solicitarea președintelui privind referendumul de pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare. Potrivit acestuia, o astfel de ordonanță trebuie dată pentru a pune capăt unor abuzuri.

Florin Iordache: Este ilegitimă poziția președintelui care, în loc să fie un mediator, este în campanie electorală pentru PNL, este în campanie pentru propria candidatură din luna noiembrie. Una peste alta, este ilegitimă poziția pe care o are președintele și modul în care se poziționează partizan.

Digi FM: Nu ar trebui coaliția PSD-ALDE să aștepte rezultatul acestui referendum?

Florin Iordache: În primul rând să vedem ce întrebare pune președintele. În al doilea rând, știți că întrebarea de la referendum trebuie apoi transpusă într-o modificare a Constituției, modificarea Constituției poate dura luni de zile. Ce facem cu acești oameni care așteaptă și se uită către noi să îndreptăm abuzurile, să îndreptăm nelegiuirile, să îndreptăm acele lucruri pe care noi le-am promis în campanie electorală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-29Parerea ta...

COADA DRACULUI
29 Mar 2019

UN DAMBLAGIU , RETARD MINTAL DIN NASTERE , BLESTEMAT DE SOARTA , NAS DE ARABI HOTI , CONDUCE PRIN INTRPUSI DESTINELE TARI
DA CE TI A FACUT ?
29 Mar 2019

Ti a luat o pe Lulutza la puricat ,si de asta ?Vad ca nu stii gramatica elementara ,cred ca esti Didea ,sau scarnavia cealalta ,,ceausescu ''Am ajuns sa ne spuna analfabetii ce sa facem Siktir javra !
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
29 Mar 2019

alta intrebare? de ce tot PSD-ul plin de corupti si mafioti? alta intrebare? cand ajunge DADDY la puscarie? alta intrebare? de ce lingeti p..zda lui UDREA? alta intrebare? si de ce o sugeti lui GHITA FUGARUL? alta intrebare? unde sunt banii de la MICROSOFT-EADS-ANRP-LOTERIE-TELDRUM? alta intrebare?SIKTIR DADDY si CURVELOR SLUGILOR
MAFIA PSD.
30 Mar 2019

Pentru mafia psd hotaririle CCR ( dorneanu ) sunt bune numai cand avantajeaza gashca penala. CCR(dorneanu) A SPUS CA REFERENDUMUL ESTE CONSTITUTIONAL. RESTUL E CAN-CAN PENTRU GUNOAIELE PSD.
ANONIM
30 Mar 2019

ROMANIA PENTRU A FI SALVATA DACA SE MAI POATE ARE NEVOIE DE POLITICIENI SI CONDUCATORI ADEVARATI NU DE ....................
ANONIM
30 Mar 2019

Remarcați și faptul că Florin Iordache se pronunță din poziția de parlamentar incompatibil cu mandatul de parlamentar, incompatibilitată dată de funcția de arbitru la CCIR, ? Cum considerați activitatea ANI, referitoare la funcțiile îndeplinite de personajul Florin Iordache ? Incompatibilităţi ARTICOLUL 71 ,,(2) Calitatea de deputat sau de senator este incompatibilă cu exercitarea oricărei funcţii publice de autoritate, cu excepţia celei de membru al Guvernului. (3) Alte incompatibilităţi se stabilesc prin lege organică." ?
ANONIM
30 Mar 2019

Ciordache minte precum respira. Alegerile nu le-au castigat promitand eliberarea coruptilor. "Alta intrebare!"
ANONIM
30 Mar 2019

Opinațiați că este firesc ca și politicienilor aflați în incompatibilitate în exercitarea funcțiilor publice să le fie confiscate veniturile obținute din exercitarea funcțiilor publice în stare de incompatibilitate ? Remarcați și că în jurisdicția penală veniturile dobândite din infracțiuni se confiscă ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray