2019-11-19 02:58

Florin Iordache merge la Comisia de la Veneţia: "Voi prezenta un punct de vedere pe opinia preliminară"

 |  14:33
Florin Iordache merge la Comisia de la Veneţia: "Voi prezenta un punct de vedere pe opinia preliminară"

Președintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justiției, Florin Iordache, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că va participa la reuniunea Comisiei de la Veneția în care se va discuta despre modificarea legislației penale din România.

"Pe 19 și 20 este sesiunea din octombrie a Comisiei de la Veneția și voi fi acolo, voi prezenta un punct de vedere pe opinia preliminară", a declarat, duminică, Florin Iordache.

Comisia de la Veneţia are, pe ordinea de zi a şedinţei plenare din 19 octombrie, adoptarea unei opinii cu privire la amendamentele la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală din România.

Plenul Comisiei este așteptat, de asemenea, să aprobe opinia preliminară publicată în iulie cu privire la modificările aduse legilor justiției, respectiv legea privind organizarea judiciară, legea privind Consiliul Superior al Magistraturii şi legea privind statutul judecătorilor şi procurorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-14Parerea ta...

ANONIM
14 Oct 2018

In Romania politica ii prost croita pentru ca e facut de catre narozi si PROSTI, iar CU PROSTU NESCOLARIZAT DE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT , dar DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTU CARE ARE SCOALA (diplome cumparate) si prostu daca nu-i fudul parca nu-i prost destul.
ANONIM
14 Oct 2018

Da e,, facut ''de catre ,,narozi'' iar analfabetii isi dau cu parereaCine a cumparat diplome nu cumva plagiatoarea mincinoasa care stie meserie prin vie Iohanusul vostru stie cum e cu politica ,,Faci dosare pe probe false si iti inchizi adversarii politici''
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray