2019-07-23 08:09

Florin Iordache povestește cum a fost la protestele din Piața Victoriei: ”Aveam un fes pe cap și fular la gât”

 |  21:45
Florin Iordache povestește cum a fost la protestele din Piața Victoriei: ”Aveam un fes pe cap și fular la gât”

Florin Iordache, ministrul demisionar de la Justiție, a fost în Piața Victoriei, printre protestatari pentru ”a lua pulsul”, chiar după ce guvernul a abrogat celebra OUG 13/2017. Iordache a dat detalii despre vizita incognito din Piață. A mers cu un prieten, seara la 10, cu un fes pe cap și cu un fular la gât.

”Venind spre casă, eram cu un prieten. Aveam un fes pe cap. Am vrut să vedem și noi care e pulsul. Am trecut printre oameni, colegul meu i-a întrebat. Domne, ce se întâmplă. Și ei au zis: Nu vedeți că nu se mai satură. De ce veniți. Așa e cool, nu vedeți că venim mereu? Aveam fes în cap și fular la gât. Am zis că dacă tot am trecut seara pe la ora 10 am vrut să văd care e pulsul. M-a surprins totala necunoaștere a actelor normative. E un drept constituțional să protesteze, dar măcar să se uite pe actele normative.”, a spus Florin Iordache, ministrul demisionar al Justiției, la Antena 3, vineri seara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-10Parerea ta...

ADRIAN
11 Feb 2017

Ai fost pe dracu. Cred ca erai pitit in vreun wc pe undeva. Panarama ce esti.
ABDOLAHULE DRAGNEA
11 Feb 2017

BA CHIORULE PE FINUL ROCO ARABU DIN PUSCARIE , CARE A FURAT , NU LAI VAZUT ?? DAR PE PRIMARUL FURACIOS DIN CARACAL CARE A FURAT 5 MILIOANE EURO DE LA PRIMARIE NU LAI VAZUT ?? DAR FABRICA DE MOBILA SI UZINA DE VAGOANE DIN CARACAL , COMBINATELE DE CONSERVE SI DE PORCI CARACAL , NU AI VAZUT , CA NU MAI SINT ?? NEAM DE JAVRA CE ESTI , AI DISTRUS TARA CU MAFIA .
CONSTANTIN
12 Feb 2017

PAPAGALUL ASTA IRESPONSABIL , MITOMAN SI LABIL PSIHIC CREDE CA CINEVA IL IA IN SEAMA ? ATATA INCREDERE AI CAPATAT INCAT NU TE-AS LASA SA-MI SPELI NICI MASINA !
BUDIGAI JEGOSI
12 Feb 2017

AI DREPTATE NEA COSTICA . PE ROMANESTE CIND TE UITI LA EL == ESTE CAM DUS CU PLUTA = = SARACUL ESTE LOVIT DE DUMNEZEU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray