2020-07-04 00:01

Florin Iordache: Şi în viitorul Parlament PSD va vota în favoarea urmăririi penale a lui Bejinariu

 |  15:10
Florin Iordache: Şi în viitorul Parlament PSD va vota în favoarea urmăririi penale a lui Bejinariu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că atât acum, cât şi în viitorul Parlament, PSD va vota în favoarea cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu, în dosarul Microsoft 2.

"Deputaţii PSD, şi în comisie, au votat pentru. Din punctul nostru de vedere nu Parlamentul este cel care face justiţie şi nu noi hotărâm vinovăţii sau nevinovăţii, de aceea am şi convocat şi săptămâna viitoare o nouă reuniune a plenului. Din păcate, luni,  nu au fost decât 130 de colegi şi trebuiau să fie minimum 177. Mai facem o încercare săptămâna viitoare, după care, din păcate, actualul Parlament nu mai lucrează şi va veni viitorul Parlament, dar raportul Comisiei juridice în care noi am cerut şi am aprobat începerea urmăririi penale va rămâne”, a afirmat Florin Iordache.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că viitorul Parlament va începe cu acest proiect care vizează avizează începerea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu.

"Deci viitorul Parlament va începe cu acest proiect care vizează începerea şi avizează începerea urmăririi penale. În acelaşi timp, prin vocea secretarului general, Marian Neacşu, noi am cerut lui Eugen Bejinariu să-şi idea demisia, e un gest de onoare, şi până la urmă, repet, nu noi trebuie să hotărâm vinovăţii sau nevinovăţii. Vinovăţia o hotăreşte instanţa, acolo se prezintă probe, se discută punctual şi nu noi hotărâm. Dar, ca să vă închei, şi ăn viitorul Parlament, noi suntem pentru avizarea începereii urmăririi penale”, a subliniat Florin Iordache. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-30Parerea ta...

P.S.D. PARTID PENAL.
30 Noi 2016

DE CE L-ATI MAI TRECUT PE LISTE PE BEJENARIU MAFIOTILOR ? LISTELE p.s.d. TOATE SUNT INCARCATE DE URMARITI PENAL CONDAMNATI (dragnea) PLAGIATORI (ponta ,corlatean ,tudose ) lichele vagabonzi antecedente penale etc. ASA ARATA LISTELE ACESTEI ORGANIZATII MAFIOTE BOLSEVICE . CIUMA ROSIE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz