2020-06-03 13:00

Florin Iordache spune ce îl deranjează pe Valeriu Zgonea

 |  12:28
Florin Iordache spune ce îl deranjează pe Valeriu Zgonea

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că pe Valeriu Zgonea îl deranjează tocmai acele articole care vizează modalitatea de revocare a președintelui.

"Pe domnul deputat Zgonea îl deranjează tocmai acele articole care vizează modalitatea și posibilitatea de revocare a președintelui. Subit l-a găsit grija pe domnul deputat Zgonea acum când putem modifica Regulamentul și să-l punem în concordanță cu alte acte normative care să vizeze de fapt articolele 21 și 22", a afirmat Florin Iordache, potrivit Agerpres.

Potrivit deputatului PSD, Comisia a fost sesizată "în mod regulamentar" încă din 20 aprilie pentru modificarea și corelarea Regulamentului.

"Ceea ce se spune acum și se încearcă să vă distragă atenția, stimați colegi, este legat de faptul că în comisii nu se dă dreptul deputaților să se exprime sau să adauge sau să propună modificare la un articol sau la altul. Este o încălcare flagrantă, iar dacă se dorește eliminarea unui articol sau a altuia pe care comisia îl propune fără îndoială plenul, prin votul său, poate elimina anumite articole propuse de comisie, nu e nimic nou", a completat Florin Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine