2020-04-06 21:14

Florin Roman, DEZVĂLUIREA serii: ”PSD ne-au propus un troc privind bugetul”

 |  22:34
Florin Roman, DEZVĂLUIREA serii: ”PSD ne-au propus un troc privind bugetul”

Deputatul PNL Florin Roman a declarat că cei de la PSD au propus un „troc” în Parlament pentru a nu ”scoate din sertare toate proiectele cu impact bugetar”.

”Astăzi, în Parlament, s-a întâmplat următorul lucru. PSD ne-a propus un troc, în sensul că ne-a cerut să nu mai vorbim despre alegerea primarilor în două tururi și despre alegerea uninominală a președinților de consilii județene, în schimb, ei vor renunța să scoată din sertare toate proiectele cu impact bugetar. Noi am refuzat acest troc. Ei au pus aceste proiecte pe ordinea de zi, au generat un vot, însă până la a deveni legi mai e cale lungă, în sensul în care vor trebui să treacă aceste legi de votul final. Apoi noi am anunțat că avem două căi de atac. În primul rând, vom ataca la CCR toate proiectele de lege care nu au punctul de vedere al noului Guvern și impactul bugetar așa cum prevede Constituția. În al doilea rând, în cazul proiectelor pe care le considerăm bune, dar care nu pot fi aplicate acum pentru că deja avem un buget, probabil că vom merge pe prorogare”, a declarat Florin Roman pentru B1tv. 

”Eu n-am auzit pe nimeni să spună că proiectul acesta este rău. S-a spus doar că nu este momentul oportun și aici sunt perfect de acord. Din acest motiv, voi și propune colegilor prorogarea lui”, a mai spus Florin Roman. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine