2020-04-05 17:43

Florin Roman: Vasilica Dăncilă a lăsat moştenire 2.472 de criminali şi 1.057 de violatori

 |  13:00
Florin Roman: Vasilica Dăncilă a lăsat moştenire 2.472 de criminali şi 1.057 de violatori

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că "bilanţul negru" al Guvernului PSD şi al premierului demis Viorica Dăncilă este eliberarea a 2.472 de deţinuţi condamnaţi pentru omor şi a 1.057 condamnaţi pentru viol, "transformând străzile României în raiul infractorilor". "PSD şi Dăncilă au promis că vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori şi tâlhari, şi au minţit, ţinând deschise uşile penitenciarelor pentru ei. Au spus că vor înăspri pedepsele şi au minţit din nou", spune Roman.

"Un total de 22.615 deţinuţi eliberaţi mai repede din închisoare, dintre care 2.472 condamnaţi pentru omor, 1.057 condamnaţi pentru viol şi 3.253 pentru tâlhărie. Este bilanţul negru al moştenirii lăsate de guvernul PSD şi de premierul demis, Viorica Vasilica Dăncilă, până la momentul căderii guvernului prin moţiune de cenzură", afirmă Florin Roman, vineri, într-o declaraţie de presă.

El spune că bilanţul este confirmat oficial de Ministerul Justiţiei.

"Aproape 7.000 de criminali, violatori şi tâlhari au părăsit mai repede penitenciarele, iar circa 10% au recidivat din nou. De la intrarea în vigoare a legii, în fiecare lună, aproape 1.000 de deţinuţi au ieşit mai repede, beneficiind de bonusul PSD de 6 zile scăzute din pedeapsa la 30 de zile de detenţie", mai spune Florin Roman.

El subliniază că PSD şi Dăncilă s-au opus abrogării recursului compensatoriu, "transformând străzile României în raiul infractorilor".

"PSD şi Dăncilă au promis că vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori şi tâlhari, şi au minţit, ţinând deschise uşile penitenciarelor pentru ei. Au spus că vor înăspri pedepsele şi au minţit din nou. PSD şi Dăncilă au refuzat să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii, oferindu-le mai multe drepturi decât victimelor!", susţine el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-22Parerea ta...

PARAIPAN
22 Noi 2019

Cand il vad pe acest individ....imi aduc aminte ca mama prostilor ...este mă-sa...era mereu gravida , cand facea sex oral
COMISARUL PARAIPAN
22 Noi 2019

acelasi individ ca de obicei cloneaza numele altuia ca sa comenteze...e doar un troll psd-ist....ati pierdut totul,si presedintia si guvernul baieti asa ca mai rasfirati
PARAIPAN
22 Noi 2019

Si așa scapam de comisar....care va crapa de ofticå... ALUPIGUS COMISARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine