2020-07-07 03:56

Florina Presadă (USR) amenință Guvernul Orban cu retragerea sprijinului politic

 |  19:00
Florina Presadă (USR) amenință Guvernul Orban cu retragerea sprijinului politic

Florina Presadă. senator USR, susține că, în cazul în care Guvernul Orban nu va prezenta săptămâna următoare un proiect clar de revenire la alegerea primarilor în două tururi, precum și o ordonanță de urgență pentru eliminarea din Codul administrativ a pensiilor speciale pentru primari'', va propune Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului Orban.

 Senatorul USR Florina Presadă a afirmat că va propune Comitetului Politic al partidului retragerea sprijinului acordat Guvernului Orban dacă acesta, săptămâna viitoare, nu anunţă ''o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea din Codul administrativ a pensiilor speciale pentru primari''.

Avem un acord cu PNL, iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece, iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali'', a scris aceasta duminică pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz