2019-10-16 05:20

Fluturaşi electorali în sectorul 6. Udrea zice că ea face metrou în Drumul Taberei

 |  20:32
Fluturaşi electorali în sectorul 6. Udrea zice că ea face metrou în Drumul Taberei

ElenaUdrea nu mai încape în ministerul pe care îl conduce şi nici în PDL, de aceea atrecut şi la Primăria Capitalei pe care visează să o conducă. Plecată din timpîn campanie electorală, ea a împânzit sectorul 6 cu fluturaşi în care se laudăcă face metrou în Drumul Taberei.

Lasfârşitul acestei săptămâni, după ce Consiliul General al MunicipiuluiBucureşti a aprobat Planul Urbanistic Zonal al liniei de metrou care vastrăbate Dumul Taberei, în sectorul 6 a plouat cu fluturaşi de campanie. De pe foilevolante ministrul turismului, Elena Udrea, zâmbeşte discret, dar plină deimportanţă şi arată cu mâna către ceva din faţa ei. “E.U. (n.r. Elena Udrea) apărcauza ta” este sloganul ce se poate citi pe aceşti fluturaşi după care mare, culitere albastre de tipar, scrie “Metrou în Drumul Taberei”, “Elena Udrea,deputat în colegiul 25”. Pe partea cealaltă a fluturaşului electoral, Udrea neaminteşte că în 2008 a promis metrou în Drumul Taberei, iar în noiembrie 2010împreună cu echipa PDL Bucureşti a transformat dorinţa alegătorilor înrealitate. “Mult aşteptatul proiect a fost aprobat, iar în primăvara 2011 începlucrările”, spune ministrul mai departe, pentru ca la final să arate: “M-amţinut de cuvânt”. Lângă aceste multe cuvinte se vede un vagon de metrou pe acărui fereastră scrie “Drumul Taberei”.

Despremetrou şi pe blog

ElenaUdrea dezvoltă subiectul sâmbătă şi pe blogul său. “Ieri, Consiliul General, lapropunerea PDL Bucureşti, a aprobat Planul de Urbanism Zonal care ne va permitedemararea lucrărilor la linia de metrou Drumul Taberei – Universitate. Şi,într-un final, după o şedinţă destul de tensionată la Consiliu, PDL Bucureşti areuşit să-şi impună punctul de vedere”, povesteşte ea. “Cred cu sinceritatea cămăsura competenţei politicienilor este dată de capacitatea lor de a-şi ţinepromisiunile în faţa celor care i-au votat”, mai scrie Udrea. “Lucrările vorîncepe în primăvara lui 2011 şi vor dura 4 ani. Proiectul are o valoareînsumată de 624 de milioane de euro (fără TVA) şi se află în stadiul licitaţieide atribuire a contractului. Am găsit deja sursele de finanţare: 395 demilioane de euro vor veni dintr-un credit al Băncii Europene pentru Investiţii,iar 229 de milioane de euro înseamnă cofinanţare de la bugetul de stat”continuă Elena Udrea să scrie pe blog, uitând să menţioneze că finanţarea de laBEI a fost obţinută de fostul ministru al transpoturilor Radu Berceanu în iulie2009.

PasajulLujerului e şi al ei

Pelângă bucuria de a dărui metrou celor din Drumul Taberei, Elena Udrea are şi omâhnire. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a uitat să o invite, pe ea sau peun alt reprezentant PDL, la tăierea panglicii la terminarea lucrărilor de laPasajul Lujerului. Plină de venin, ea scrie tot pe blogul său că au apărut totmai multe personaje care îşi asumă meritele asupra unor proiecte fără săpuncteze importanţa pe care o joacă PDL Bucureşti în viaţa oraşului. Concret,ea se referă la lucrarea executată la Pasajul Lujerului în ultimul an care afost inaugurată săptămâna trecută. Ea este de părere că această lucrare nu arfi fost posibilă fără PDL, care a cerut reabilitarea pasajului prin primarulCristian Poteraş şi a impus lucrarea prin consilierii săi generali. “Cred căeste corect ca bucureştenii să ştie că le suntem alături şi că, dacă oraşulacesta evoluează în bine, o face şi datorită PDL Bucureşti. Suntem în slujbacetăţeanului. Împreună pentru Capitală!”, mai scrie Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-28Parerea ta...

TEODOR
01 Noi 2010

Corect!Udrea e in slujba cetateanului!Iar cetateanul se numeste Cocos!Dorin Cocos!Pe cine mai impresioneaza toanele acestei femei teribile a politicii romanesti?Poate pe colegii din PDL!Bucurestenii nu pot fi pacaliti!Au ochi si urechi,sa vada si sa auda!Si nu sunt orbi si surzi la eforturile lui Oprescu,singurul care cu adevarat e in slujba bucuresteanului!
ANDREITUDORACHE
01 Noi 2010

Udrea nu are ce cauta la primaria capitalei:)) Oprescu face o treaba foarte buna, in sfarsit avem si noi pe cineva caruia chiar ii pasa de Bucuresti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray