2020-03-28 11:33

Fost primar PNL demisionează din partid. Care sunt nemulțumirile

 |  21:37
Fost primar PNL demisionează din partid. Care sunt nemulțumirile

Fostul primar al PNL Agnita, Radu Curceanu, și-a anunțat demisia din partid pe pagina de Facebook a organizației, comentând la o postare a foștilor colegi. Nemulțumirea lui Curceanu ține de faptul că Alin Ciprian Șchiau (foto centru), fost consilier PMP în Agnita, a fost ales pentru a candida la alegerile locale pentru funcția de primar, informează turnulsfatului.ro

Curceanu l-a susținut pentru această poziție pe fostul primar al comunei Chirpăr, Chirion Stănuleț. ”Vreau doar să stiți, cei care citiți știrea că Organizația PNL Agnita a stabilit prin vot democratic că dorește să meargă la Primărie cu un liberal vechi, cu experiență și multă reușită în administrație, cu domnul Stănuleț Chirion. În ciuda celor stabilite la nivel local, conducerea PNL Sibiu a desemnat pe altcineva. În consecință, cea mai mare parte a organizației locale Agnita a demisionat, împreună cu mine. M-am retras și din Consiliul Local Agnita pentru că… Nu vreau să stau în calea euforiei pe care, în prezent PNL o trăiește. Și Chiri si-a dat demisia din PNL, constatând că nu există apreciere pentru el decât dacă execută ce i se cere”, a anunțat Curceanu pe pagina de Facebook a PNL Agnita, comentând la postarea care anunța candidatul organizației la alegerile locale.

Surse din PNL spun  că din organizație au plecat, în afara fostului primar, doar alte trei persoane.

Interesant este că în urmă cu patru ani, la alegerile locale, liberalii din Agnita au fost depășiți la vot de PMP la votul pentru alegerea primarului, însă partidul a fost susținut mult mai puternic la votul pentru consiliul local. Radu-Marius Cristea, candidatul liberalilor din 2016, a obținut 13,76% din voturile celor care s-au prezentat la urne, în timp ce pentru Consiliul Local Agnita, liberalii au strâns 16,72% din voturi, trecând peste PMP. Candidatul PMP la funcția de primar, Ovidiu Rogozanu, s-a clasat pe a doua poziție, cu 14,24%. Primar a fost ales atunci Ioan Dragoman cu 37,03% din voturi.

Radu Curceanu a pierdut alegerile pentru funcția de primar chiar în fața actualului edil, Ioan Dragoman. Curceanu a obținut în urmă cu opt ani 32,74% din voturi, candidând din partea PDL. Ioan Dragoman, reprezentând USL la aceste alegeri, a obținut 39,54% din voturi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine