2020-07-09 05:59

Fost vicepremier - demisie din grupul parlamentar PSD

 |  16:47
Fost vicepremier - demisie din grupul parlamentar PSD

Fost vicepremier şi fost ministru al Justiţiei, Ana Birchall şi-a depus luni, 27 ianuarie, demisia din grupul PSD din Camera Deputaţilor. Ana Birchall a anunțat că cel puțin, deocamdată - va activa ca deputat neafiliat.

Anunțul a fost făcut de fostul demnitar pe pagina de facebook:

"Aș vrea să vă spun că astăzi am îndeplinit o formalitate: am înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaților demisia mea din grupul parlamentar PSD. Voi continua să reprezint interesele celor care m-au votat, cu același profesionalism și responsabilitate, respectând jurământul depus, în calitate de deputat neafiliat. Cel puțin pentru moment...".

Reamintim că, în luna noiembrie a anului trecut, Viorica Dăncilă – la acel moment, președinte PSD - anunța că Ana Birchall a fost exclusă din partid, pentru că "A ieşit cu declaraţii pe justiţie fără să aibă din partea CEX acest drept”.

După acel anunț, Ana Birchall afirma că a aflat "cu surprindere", din presă, că a fost exclusă din PSD şi că, "în ciuda acestei atitudini de neînţeles", nu se va dezice de valorile care au ghidat-o pe parcursul întregii cariere politice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
27 Ian 2020

u n lucru nu inteleg :cum a ajuns jigodia asta membru PSD De aici iti dai seama ca securistii nu dorm
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz