2020-07-11 12:05

Fostul baron PD de Bistriţa, Ioan Oltean, a revenit la butoanele PNL

 |  13:12
Fostul baron PD de Bistriţa, Ioan Oltean, a revenit la butoanele PNL

Fostul deputat PD de Bistriţa, Ioan Oltean, mai cunoscut sub numele de Nelu Mexicanu, a revenit în forţă la butoanele PNL, mai ales după instalarea cabinetului Orban.

Practic, fără ştirea lui Nelu Mexicanu nu mişcă nimic în Bistriţa Năsăud, iar la vârful PNL el are acces direct, prin secretarul general Robert Sighiartău, care nu mişcă în front în faţa sa. Practic, Robert Sighiartău este omul de încredere a lui Ioan Oltean, la vârful PNL, care monitorizează pas cu pas mişcările lui Ludovic Orban şi a oamenilor săi apropiaţi. Trebuie precizat că, anul trecut Ioan Oltean a fost pus sub acuzare, pentru a doua oară în dosarul despăgubirilor de la ANRP, pentru pretinse fapte de corupţie, acuzaţiile fiind aceleaşi ca în momentul în care a fost trimis în judecată prima dată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-22Parerea ta...

CUCUDURU
22 Apr 2020

Mosule nu iti este bine in libertate? Ai terminat de ros tot cascavalul? Sa ti fie rusine!! Nu mai vrem PDL- ul de atunci.
PILAT
22 Apr 2020

Politrucul ordinar dovedeste ca intr-adevar CLASA POLITICA din Romania este de tot KK-TUL....
PURCSA VASILE
22 Apr 2020

Ii de plans daca îi adevarat la cate o facut ginoiul asta sa rêvina iara la Putere
GINA
23 Apr 2020

Poate dă Dumnezeu și scapăm curând de nulitățile astea băsiste , sunt peste tot , e plină țara .
BEBICA
23 Apr 2020

DA TU GINUTO , IN CE BARCI TE DAI ? PSDISTE ?
ION IONESCU
24 Apr 2020

Așa cum bine spunea cineva o clasă politică de tot căcatul toate speranțele s-au dus nu mai avem nicio șansă să ne revenim.
MICK
25 Apr 2020

Acest Ioan Oltean de la fostul PDL. A fostului Președinte Băsescu , este aceladi personaj care fusese anchetat de DNA pentru pretinsa mita de 600.000 euro(!!!!) luată de acest individ in fata unei biserici din Chitila.!!! Acest individ și ca el mulți alții a nenorocit România, îmbuibați de aveți acești șacali de politicieni.!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz