2019-11-12 13:53

Fostul coleg şi prieten Adrian Ţuţuianu, despre Niculae Bădălău: “Un fel de titirez al cuvântului, care ar trebui să ne scutească de analizele sale!”

 |  22:19
Fostul coleg şi prieten Adrian Ţuţuianu, despre Niculae Bădălău: “Un fel de titirez al cuvântului, care ar trebui să ne scutească de analizele sale!”

Adrian Ţuţuianu a lansat, într-o conferinţă de presă a Pro România, un atac acid la adresa lui Niculae Bădălău, pe care îl numeşte “un titirez al cuvântului”, acuzându-l de laşitate şi lipsă de caracter

Pornind de la o serie de declaraţii ale lui Bădălău, care, recent, încerca să facă o analiză a situaţiei din PSD, Adrian Ţuţuianu a explicat, pe larg, circumstanţele deja celebrei scrisori din toamna anului trecut, prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea, declarând că, deşi la CEX-ul în care s-a discutat documentul, Bădălău a plecat din sală la momentul oportun, el a fost primul care a venit cu un draft al scrisorii.

“Domnul Bădălău este un fel de titirez al cuvântului. Nu mai știi ce spune, când spune…

Și vreau să-i transmit că PSD este astăzi unde este și din cauza lașității și lipsei lui de caracter și că nu toți am fost precum domnia-sa. Am fost oameni care am avut curajul să spunem ce aveam de spus și pentru asta am fost executați.

Am fost executați și din cauza lașilor ca Niculae Bădălău. Am fost oameni care ne-am păstrat cuvântul și coloana vertebrală și am fost oameni care au refuzat să fie cumpărați de Liviu Dragnea cu „privilegiile” de care vorbește astăzi Niculae Bădălău. Care a fost prețul trădării sale? Postul de ministru al Economiei.

Așa că eu cred că dl Bădălău trebuie să ne scutească de analizele domniei-sale și nu e cazul să facă acum pe doctrinarul Stângii. Dacă asemenea personaje rămân în fruntea PSD, acesta nu are nicio șansă să revină vreodată în prim-planul vieții politice naționale.”

Declaraţia completă, aici: https://www.youtube.com/watch?v=FPA1tTJ67n8&t=6s


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta și „gașca mea” de…baroni PSD De câteva luni, adică mai exact de când s-a înscăunat șef la “Pro România”, fostul lider PSD și premier, Victor Ponta, ține morțiș, zi de zi, săptămână de săptămână, să ne arate că el este “fata mare” din politica românească, ori călugărul Vasile
28 Ian 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray