2020-07-06 23:46

Fostul premier Mihai Tudose revine în PSD

 |  13:08
Fostul premier Mihai Tudose revine în PSD

Ex-premierul Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni în PSD. Dezvăluirea a fost făcută de primarul din Brăila, Marian Dragomir, care a mai adăugat că și alte nume sunt gată să revină în formațiunea social-democrată, scrie News.ro.

Fostul premier Mihai Tudose revine în PSD
zoom

"Nu am emoţii în ceea ce priveşte primirea domnului Tudose în PSD, eu consider că e un câştig ca dumnealui să vină să facem echipa împreună", a declarat primarul Brăilei, Marian Dragomir, care a semnat recomandarea necesară pentru reprimirea în partid a fostului premier.

Pe 2 decembrie, Tudose demisiona din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului. Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată.....”.

În cerere, el solicita filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România. ”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, scria Tudose în cererea de demisie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08Parerea ta...

PLOAIA
08 Ian 2020

O apa de ploaie într-un partid mizerabil si care pute de la o posta romana
TEMA PENTRU ACASă LA PSD
08 Ian 2020

România are un parteneriat strategic cu SUA, iar țara este una dintre cele mai pro-americane din regiune. SUA și UE au cerut în mod regulat României să lupte împotriva corupției la nivel înalt, o sursă de iritare pentru unii politicieni și personalități publice care spun că țara este exclusă pe nedrept.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz