2020-04-10 00:21

Fostul şef al ANPC, Horia Constantinescu, a demisionat din PSD

 |  12:53
Fostul şef al ANPC, Horia Constantinescu, a demisionat din PSD

Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Horia Constantinescu a anunţat duminică că şi-a dat demisia din organizaţia Costineşti a PSD, potrivit News.ro. Hotărârea vine după decizia sa de candida la funcţia de primar al municipiului Constanţa.

"Subsemnatul, Horia Constantinescu, membru al organizaţiei Costineşti, prin prezenta vă rog să luaţi act de demisia mea din această calitate, înţelegând să părăsesc rândurile Partidului Social Democrat", scrie în demisia lui Constantinescu, înregistrată la organizaţia judeţeană Constanţa a PSD.

Constantinescu a transmis că a aflat din presă "de eventuala lui demitere", în cazul în care nu este "cuminte", drept urmare depunându-şi demisia din partid. "Consider că promovarea adevăratelor valori a rămas o prioritate pentru PSD Constanţa, iar o 'virgulă' (exprimarea staff-ului municipal) ca mine, nu are ce le căuta alături!", a mai spus acesta.

Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Horia Constantinescu a anunţat pe 19 februarie că va candida la funcţia de primar al Constanţei, menţionând atunci că "încă este membru PSD", dar că nu s-a decis ce formaţiune politică va reprezenta. El a declarat că i-a anunţat pe cei din PSD Constanţa despre intenţia pe care o are, adăugând că nu crede că trebuie să ceară voie pentru a candida la primărie.

"Da, am purtat discuţia şi am anunţat ca voi candida, indiferent de decizia organizaţiei. Nu cred că trebuia să cer voie. Suntem maturi, unii chiar bărbaţi, iar purtarea unui dialog ajută la o comunicare mai bună. Chiar dacă părăseşti o încăpere, nu trebuie să trânteşti uşa. Cel mai bun să câştige! Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a încheiat Constantinescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-23Parerea ta...

BORFAș
23 Feb 2020

Ptr ciolan e in stare sa o vândă si pe mă-sa....SICTIR LIGHIOANA
CIUMA ROSIE
23 Feb 2020

sobolanii parasesc Titanicul bolsevicilor....ha ha ha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine