2020-08-13 06:03

FOTO. PSD foloseşte icoane cu părinţele Arsenie Boca în campania electorală

 |  11:22
FOTO. PSD foloseşte icoane cu părinţele Arsenie Boca în campania electorală

PSD foloseşte icoane cu părinţele Arsenie Boca în campania electorală. Purtătorul de cuvant al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, a declarat, că nu a văzut şi nu are cunoştiinţe legate de iconiţele care îl înfîţişează pe părintele Arsenie Boca şi care sunt împărţite de reprezentanţii PSD în scop electoral.

FOTO. PSD foloseşte icoane cu părinţele Arsenie Boca în campania electorală
zoom

"Nu avem cunoştiinţe de aşa ceva. Eu nu am văzut la credincioşi astfel de imagini. Nu avem cunoştiinte de aşa ceva", a afirmat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei la Realitatea TV.

Preotul Constantin Stoica a mai spus că a văzut informaţiile din presa potrivit cărora aceste iconiţe ar exista şi ar avea insemnele PSD, alături de sloganul "Victor Ponta, preşedinte".

"Este o campanie exagerată. Dar iniţiativele acestea sunt particulare şi răzleţe şi Biserica se delimitează de ele. Este o iniţiativă particulară, nu este o iniţiativă care să fi avut binecuvântarea Bisericii", a afirmat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

În mod normal orice productie de obiecte de cult trebuie să beneficieze de binecuvântarea (aprobarea) Patriarhiei sau a unui înalt prelat al Bisericii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-30Parerea ta...

VICTOR RUSU
30 Oct 2014

NU IMI VINE SA CRED !!! Ce mai urmeaza acum ? Iohannis sa aduca in casele fiecarui taran cate o bucatica din mostele sfintilor sau apa sfintita ? preotul cand spovedeste babele si baga sub roba cate un calendar cu PoAnta ? S-a ajuns urat de tot cu nesimtitii astia 2 !!! Campanie electorala mai murdara ca asta nu am vazut in viata mea !!! Udrea e singurul candidat ce nu a facut niciun asemenea gest in care sa sfideze religia crestina in felul asta !!! #VotezUdrea
PETRE ALEXANDRU
30 Oct 2014

habar nu ai ce ai facut aici PoAnta !!! sa te folosesti de credinta oamenilor in Dumnezeu si de numele lui Arsenie Boca, un nume cu care ne putem lauda pentru iluminarea sa, doar ca sa te promovezi sa vi la cotroceni sa ne furi tara !!! asta e cel mai mare pacat pe care ai putut sa il comiti de cand esti in fata camerelor !!! asta le-a depasit pe toate , "ursule"... abia astept sa de-a cu tine de pamant Udrea in turul II !!!
HE.HE.HE....
30 Oct 2014

Citind PE VERSO, reiese cam asa: 1. Icoana Pr.Arsenie Boca "binecuvantarea casei" - adica chipul Pr.Arsenie din icoana, asa i se spune... 2. SFINTIT(a) sigla PSD-lui, in frunte cu Victor Ponta Presedinte! Iar la PRIMA OCHIRE, din scrisul ROSU si-NGROSAT reiese cam asa: "SFINTIT (Doamne fereste, apara si pazeste pe toata lumea!) VICTOR PONTA (deja) PRESEDINTE"; ati inteles facatura?! Victor Viorel Ponta este 'sfintit' presedinte, cum erau monarhii pe vremuri (unsii Domnului)! Asta da mesaj subliminal pt.prostire(a) prostimii care nu-s trecuti pe la Biserca pentru a realiza enormitatea si blasfemia, alaturi de propria ignoranta si prostie care merg mana-n mana.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz