2020-01-26 01:56

FOTO. Şedinţă informală a Guvernului în Delta Dunării

 |  13:51
FOTO. Şedinţă informală a Guvernului în Delta Dunării

Premierul Victor Ponta i-a convocat, vineri, în Delta Dunării, pe toţi miniştrii Guvernului său pentru o şedinţă informală. Prim-ministrul a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Delta Dunării este locul ideal, în fiecare an, pentru "team building”.

Victor Ponta a postat, pe reţeaua de socializare, poze din Delta Dunării alături de câţiva miniştrii. Printre aceştia se numără ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, al Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu şi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

În pozele postate de premier mai apar ministrul pentru Dialog social, Liviu Pop, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea şi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

"Delta Dunării - ca în fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată şi performantă, suntem colegi şi prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârşitul anului este extrem de importantă pentru toţi cetăţenii", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-28

Mai multe imagini:
FOTO. Şedinţă informală a Guvernului în Delta Dunării
zoom
FOTO. Şedinţă informală a Guvernului în Delta Dunării
zoom
Parerea ta...

MAREAN
28 Aug 2015

ASTA da TRANSPARENTA in ACTUL de BUNA GUVERNARE. Pana a fi numit PONTA VV premier mai exista un soi de TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in sensul ca atat la GUVERN cat si la ministere erau expusi pe site-ul fiecarei institutii, consilierii premierului, ai ministrilor, secretarilor de stat , etc. Dupa venirea lui PINOKIO la guvernare aceste liste au disparut si nu mai exita accesul public la ele.DE CE OARE???? Raspunsul e unul singur, pt accentuarea MAFIOTIZARII statului. TOT pana a fi numit PONTA VV premier mai exista TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in elaborarea actelor normative (ordine ministeriale, H.G.-uri, O.U.G.-uri, O.G.-uri, LEGI organice) in sensul ca se mai simula o dezbatere publica. Acest act public (necesar unei NORMALITATI publice sa nu-i mai spunem DEMOCRATIE care s-a demonstrat a fi tot utopie ca si COMUNISMUL) a disparut si el. SOCIAL DEMOCRATIA din Ro este infatisata de SARACIE LUCIE, INCULTURA, LIPSA DE OMENIE, de BARONI locali care detin peste 50% din avutia nationala a Ro, de CAPITALISTI de Cumetrie, de Carton, de catre MAFIOTI imobiliari, bancari, etc. in timp ce nr ELITELOR scarbite de TROACA POLICII ROMANESTI si a emigrantilor cu minti luminate creste.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine