2020-08-09 12:27

Frank Rose, asistentul Secretarului de Stat, vine în România

 |  13:01
Frank Rose, asistentul Secretarului de Stat, vine în România

Un subaltern al lui John Kerry, Secretarul de Stat al SUA, va vizita România pe 30 martie. El va participa la mai multe discuții cu oficialii români și va rosti discursuri la câteva universități românești.

Frank Rose, asistentul secretarului de Stat, John Kerry, pentru Controlul armelor, verificare şi conformitate, va vizita în perioada 28 martie – 4 aprilie România, Israel și Turcia. El va discuta cu autoritățile locale despre tema securităţii spaţiale, apărării antirachetă şi pe alte subiecte de interes bilateral şi multilateral. Astfel, pe 30 martie el va avea o întrevedere cu oficialii din Ministerului Apărării și Ministerul de Externe și va rosti discursuri la Universitatea Româno-Americană şi la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA). Potrivit Mediafax, în perioada 30 martie – 1 aprilie, Frank Rose va avea întrevederi cu oficiali din ministerul Apărării din Israel și cu reprezentanți de rang înalt din Ministerul de Externe al statului evreu. El se va îndrepta ulterior spre Ankara pentru a conduce în perioada 2-4 aprilie delegația SUA la o serie e consultări pe mai multe subiecte de interes comun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-29Parerea ta...

DUMNEZEU(L MAMII VOASTRE)
29 Mar 2015

TOȚI GOLANII, TOATE LEPRELE, TOȚI NEHALIȚII SE VÎNTURĂ PRIN CE A MAI RĂMAS DIN ROHMANICA PRECUM LA MĂ-SA LA ȘATRĂ! (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz