2020-07-03 14:26

Fuziunea interesului naţional. Gabriel Oprea a anunţat că UNPR a absorbit PP-DD

 |  18:58
Fuziunea interesului naţional. Gabriel Oprea a anunţat că UNPR a absorbit PP-DD

Odată cu apropierea alegerilor parlamentare, uniunile se înmulţesc pe scena politică. După ALDE, creată recent din PC şi PLR, UNPR a fuzionat prin absorbţie cu PP-DD. Anunţul a fost făcut luni de Gabriel Oprea, care a arătat că Uniunea este „un partid al uşilor deschise pentru toţi cei care vor să facă politică în interes naţional”. Partidul înfiinţat de Dan Diaconescu nu mai are decât un senator (de Timiş), pe Ioan Iovescu, afiliat până acum la grupul parlamentar PSD.

„Toţi care doresc să facă politică în interes naţional sunt bine primiţi în UNPR şi cei care au făcut politică sau nu, şi cei care au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta”, a spus Oprea, care consideră că fuziunea prin absorbţie cu PP-DD este „un lucru firesc”.

Despre actualii membri ai PP-DD, premierul interimar a precizat că sunt „oameni gospodari şi oameni oneşti”, accentuând ideea că „partidul înseamnă oameni, nu sigle”. „Majoritatea covârşitoare a acelora care sunt parlamentari sau aleşi locali şi-au exprimat de-a lungul timpului intenţia de a veni la noi în partid. (…) Colegii din PP-DD au o mare calitate: nu au mai făcut politică, vin din cadrul comunităţilor lor şi legătura lor cu cetăţenii este foarte strânsă. Avem ce învăţa de la ei, după cum şi ei au de învăţat de la noi”, a adăugat Oprea.

Oprea vrea un milion de membri

Liderul UNPR a mai indicat că nu au fost discuţii despre „demnităţi” şi a arătat că formațiunea lui și-a propus ca, până la 1 septembrie, să aibă organizații în fiecare dintre cele 3.200 de localități din România, iar până anul viitor să strângă un milion de membri de partid.

Anunțul fuziunii cu PP-DD a fost făcut după momentul semnării unui acord de colaboarare între UNPR şi Federația Națională a Pensionarilor din România.

Despre fuziunea prin absorbţie a vorbit şi preşedintele PP-DD, Simona Man: „Noi am demonstrat la alegerile parlamentare şi locale că putem să facem performanţă, dar nu am reuşit să ţinem aproape acest grup parlamentar. Domnul general Oprea a fost mult mai abil şi a reuşit să-i coaguleze. Astăzi am considerat să regândim această echipă şi să fim o forţă, să fim cel mai puternic partid de pe scena din România”, a mai spus SimonaMan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-29Parerea ta...

STRATEG
29 Iun 2015

Sefule uitate in ochi nostri , nu la ochi lui Udrea , care ti-a dat stele fara numar .
ANONIM
30 Iun 2015

In 1993 IZMENARUL Oprea (cu grad de capitan)a trecut fortat in rezerva deoarece a fost prins de catre PARCHETUL MILITAR la furat de blocuri si apartamente care i-a facut dosar penal inchis la COMANDA POLITICA A Ro de atunci a lui Ion Iliescu in semn de recunostinta pt faptul ca izmenarul in 1990 impreuna cu EUGEN BEJENARIU care era in subordinea GEAL Ionita Botos unchiul lui Ilie Botos, ce a avut un rol important in desfasurarea mineriadelor din Bucuresti din 1990 prin suportul logistic acordat (echipamente de mineri distribuite celor care stiiau adresele din Buc).Asa se explica perioada 1993-2000 cand IZMENARUL ospatar a batut turca si timp in care l-a contactat pe MIRON COZMA pe care il cunoscuse la mineriadele din Buc. Tot in aceasta perioada 1993-2000 IZMENARUL O.G. prin marele procuror general ILIE BOTOS (facut si general militar la apelul de seara al bocancilor ) nepotul lui IONITA BOTOS a blocat dosarele mineriadelor de la PARCHETUL MILITAR si in felul acesta IZMENARUL O.G. si-a demonstrat forta muschilor pt care a fost inrolat in MAFIA lui ADRIAN NASTASE. Ilie Botos fiind in prezent adj IZMENARULUI la MAI. Datorita caracteristicilor sale comportamentale de om alunecos, ambiguu, ascuns ori confuz de tip MAFIOT, IZMENARUL O.G. prin abuz, necunoastere sau neglijenta, a produs mari prejudicii si perturbatii in functionarea STATULUI de DREPT respectiv a sistemelor, judiciar si de ordine publica. Dosarul nr.293/P/2014, deschis de DNA pe numele izmenarului se afla intr-o faza avansata.
DULAP DE COTROCENI
30 Iun 2015

Absolut jenant, asa-zisul aliat al psd-ului ... doar .d.d. lipseste din combinatie, pe langa elodia ... geal clipici cu stele besenistice , marele combinator de case si terenuri, alesul dulapului cu paltoane din ciotro-ceni...
MARINELU
30 Iun 2015

Decat Gheneral coclit, mai bine soldat neinstruit.
DINESCU
30 Iun 2015

După ce au făcut poștă siguranța națională vreme de douăzeci și cinci de ani, politicienii români vor acum să se cunune cu ea și să ne invite și pe noi la nuntă. E de-ajuns să-l privești pe mirele Gabriel Oprea în clipele de orgasm patriotic, cînd buzele i se întind precum zgîrciul de prins celofanul pe gura borcanului cu murături, ca să ceri azil politic în Paraguay, unde vremea dictatorilor milităroși finanțați de yankei s-a cam dus pe apa sîmbetei. Taman cînd să zicem și noi hop că am sărit pîrleazul dinspre comunism spre capitalism și că o să mîncăm de dimineață pînă seara libertate pe pîine, ne procopsirăm cu acest bodyguard de cantină al lui Miron Cozma, în ochii căruia se învîrt zerourile aparatului de jackpot ce-i ține loc de creier și care și-a luat doctoratul în sufrageria lumii interlope, luptîndu-se corp la corp cu gramatica limbii române. Cum poate fi lăsat destinul a douăzeci de milioane de civili pe mîna acestui bese-n-cizme predispus să dea instrucția jos din podul societății de consum și să transforme spațiul mioritic în poligon de tragere?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz