2020-03-28 17:57

Fuziunea USR-PLUS, în impas? Barna și Cioloș au anulat conferința de presă comună

 |  20:03
Fuziunea USR-PLUS, în impas? Barna și Cioloș au anulat conferința de presă comună

Dacian Cioloș și Dan Barna s-au întâlnit sâmbătă pentru a pune la punct termenii și calendarul fuziunii dintre USR și PLUS, întâlnire în urma căreia anunțaseră și o conferință de presă comună.

Din păcate pentru susținătorii celor două formațiuni, Barna și Cioloș nu par să fi ajuns la nicio înțelegere, aceștia anulând conferința de presă planificată. 

PLUS a decis, în ședința Consiliului Național de sâmbătă, să înceapă discuțiile în vederea unei fuziuni cu USR, respectiv să elaboreze condițiile fuziunii și să organizeze un Congres în acest sens în luna iulie a acestui an. După şedinţa PLUS, Cioloş a participat şi la şedinţa USR, unde lucrurile nu au mai decurs aşa cum se aştepta.

Potrivit unor surse din cadrul şedinţei, reprezentanţii conducerilor celor două formaţiuni nu au reuşit să ajungă la o concluzie comună, astfel că au amânat pe luni orice declaraţii publice pe tema fuziunii. Liderii USR şi PLUS nu s-au înţeles nici măcar pe forma fuziunii, cu atât mai puţin pe calendar. De teama faptului că nu se vor organiza alegeri anticipate, unii lideri au cerut amânarea fuziunii programate iniţial, neoficial, în luna iulie.

Tot duminică, USR a anunţat că 91% dintre membrii partidului au votat la referendum pentru poziționarea doctrinară ca partid de centru dreapt, liderul formațiunii Dan Barna subliniind că rezultatul nu înseamnă o schimbare de poziție, ci o consolidare a sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

BORFAșI
08 Feb 2020

2 fripturisti ce se cearta pe ....ciolan ...sunt din regimente diferite...si ordinele primite nu coincid...SICTIR SLUGILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine