2019-12-13 15:36

Gabi Firea denunță încercări de intimidare

 |  23:09
Gabi Firea denunță încercări de intimidare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea spune că e urmărită de mai multe structuri, că îi este telefonul ascultat şi că se teme atât pentru ea, cât şi pentru soţul său. Mai mult, Firea are informaţii că şi şeful PSD, Liviu Dragnea este vizat.

"Cei mai mulţi suntem cu bagajele pregătite. Nu ne-a spus şi cine sunt persoanele vizate? Ni s-a transmis că sunt persoane care vor să ne scoată din politică pe mine, pe soţul meu, pe domnul Dragnea. Există persoane care se ocupă să inventeze, încearcă să obţină mărturii. false. Nu trăim cu seninătate, dar avem confirmări din ce în ce mai dese. Se încearcă scoaterea din politică a oamenilor din vârful PSD. Mi-au spus colegii mei că sunt urmărită, telefonul îmi este ascultat. Cred că sunt structuri private care se ocupă de asta. Am deranjat cu prezenţa mea la Primăria Capitalei. Îi încurc pe unii, am deranjat un muşuroi. Le-am spus directorilor că banii trebuie duşi pentru a creşte nivelul de trai al bucureştenilor nu pentru a da unor firme. Eu le stric planurile şi jocurile.", a tunat Firea la RTV, la emisiunea ionelei Năstase.

Firea a lansat un atac extrem de dur şi la adresa tehnocraţilor lui Dacian Cioloş. "Când vedem că toţi românii au fost minţiţi de tehnocraţi care au spus că vor să gestioneze totul până la alegeri, i-am crezut. Regula democraţiei e simplă. Cetăţenii să decidă cine sunt conducătorii. Să îi lăsăm pe români să decidă. Tehnocraţilor le place la putere. Dacă premierul vrea să rămână la Palatul Victoria să se testeze la electorat. Nu e pe lista PNL, nu candidează nici ca independent. Totul e o cacealma. S-a pregătit de mult timp în urmă. În ţară sunt afişe mari şi foarte scumpe în care apare poza premierului cu sigla PNL-ului. Să ieşim în stradă, să vedem câte afişe sunt cu Dacian Cioloş. Nu e în regulă să pretinzi să rămâi la guvernare fără să participi la vot. Se induce ideea că degeaba merge lumea la vot pentru că guvernul se face undeva în stratosferă", a mai spus Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-31Parerea ta...

ADRIAN
01 Noi 2016

Adevarul ca esti si tu mare scula de te urmareste cineva. Sper ca sa va ia DNA si pe tine si pe Pandele si pe Dragnea. Nu mai zic de Ponta si Ghita . CNA ar trebui sa inchida RTV ca este o cloaca mai infecta decat OTV.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray