2019-07-16 07:48

Gabriel Firea: Episodul cu prefectul Capitalei, abordată de un cetăţean şi înregistrată la o terasă, a fost pus la cale de către Carmen Dan

 |  18:37
Gabriel Firea: Episodul cu prefectul Capitalei, abordată de un cetăţean şi înregistrată la o terasă, a fost pus la cale de către Carmen Dan

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, sâmbătă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că episodul cu prefectul Capitalei, Smaranda Cliseru, abordată de un cetăţean şi înregistrată la o terasă, "a fost pus la cale" de către ministrul Carmen Dan.

"Am aflat şi îmi asum ce spun, că acel episod a fost pus la cale de doamna ministru, tocmai pentru a o defăima pe doamna prefect. O secretar[, o asistentă, consilieri, angajaţi care intenţionat au sunat-o pe doamna prefect. Acel domn a chemat-o la terasă, l-au sunat pe acel cetăţean. A fost totul foarte bizar, pentru că i s-a indicat şi unde să meargă. A fost foarte ciudat", a sus'inut Gabriela Firea.

Întrebată care ar fi fost scopul, primarul Capitalei a răspuns: "Pentru a o defăima pe domna prefect şi pe mine".

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, o apropiată a Gabrielei Firea, a fost abordată la o terasă din Bucureşti de un cetăţean care i-a cerut să iasă public şi să spună că ministrul de Interne, Carmen Dan, şi liderul PSD, Liviu Dragnea, mint cu privire la intervenţia Jandarmeriei la protestul din 10 august. În replică, prefectul a afirmat că ea a spus acest lucru şi i-a cerut cetăţeanului să meargă şi să le întrebe pe persoanele vinovate, deoarece ea este nevinovată.

"Eu nu sunt un jurnalist, doamna Cliseru, sunt un cetăţean şi vreau să fiţi conştientă de părerea cetăţenilor despre dumneavoastră, şi data viitoare când ieşiţi în public să vă mai gândiţi, de mai multe ori poate. Să ştiţi că 10 august nu o uită nimeni. Dacă sunteţi nevinovată, dacă n-aţi avut nicio implicare, ieşiţi public şi spuneţi asta: "Doamna Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta", i-a spus Vlad Dragomirescu, cetăţeanul care a postat clipul video pe contul său personal de Facebook.

Speranţa Cliseru a replicat: "Asta am spus (că mint – n.r.). Am spus. Cred că aţi greşti adresa, mergeţi la altă persoană să întrebaţi. Eu am spus că sunt nevinovată şi să le întrebaţi pe acele persoane, nu să mă hăituiţi pe mine. Nu sunt eu vinovată, credeţi-mă!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01Parerea ta...

ANONIM
01 Sep 2018

Ce scarbe idioate ,,sa stiti ca data de 10 august n o uita nimeni" ce sa ti spun !!??scarbe fasciste si mincinoase Cam prea mult vi se cauta intre coarne Ce s a intamplat pe 10 august este urmare a ceea ce s a intamplat cu zile inainte de 10 august cand ati amenintat ca va fi foc si para si sange Cand ati zis ca veti impusca jandarmi si ca veti face revolutia,, nebunilor '' ,,Revolutia cacanarilor drogati'' Dati va dracului scarbe idioate si nebuneFaceti revolutie cand vedeti ca lucrurile incep sa mearga bine Cand psihopatul ala curvar isi batea jok de voi si va facea gaozari si tigani imputiti, va radea in nas si spunea ca daca nu va convine plecati in alte tari cand spunea ca tara nu are nevoie de autistrazi ca el merge cu elicopterul cand taia salarii si pensii in timp ce ii indesa banet laUDREA cand imprumuta de la fmi cate 30 miliarde si apoi benchetuia cu seful fmi si clica sa nu ati zis nimic Ati tacut ca porkul in papusoi Scarbe nebune ce sunteti Faceti jokul unui soros nebun!
CE ATI CAUTAT PE 10 AUGUST
01 Sep 2018

Ati vrut sa va mai distrati un pic si ati venit fara autorizatie Nu stiu de ce atata discutie cand e clar ca ati vrut o lovitura de statPoate voi nici nu va dati seama dar sasul ,ciolosul sri ul si partidutul sorosist stiau clar ce doresc :lovitura de stat ,lucru foarte grav si ar trebui cei amintiti mai sus sa raspunda
MAFIA ""PESTA ROSA ''
01 Sep 2018

Mafia ciumei rosii este disperata. Se vede prin postarile analfabetilor limitati cu creerele spalate de securistul puscarias felix prin intermediul closetului 3 si latrina tv ghita tradator de tara.
ANONIM
01 Sep 2018

Toata gasca de lichele din guvernul analfabet va raspunde in fata legii alaturi de mercenari platiti din banii romanilor. Mafia bolsevica a ordonat gazarea si uciderea lui Ilie Gazea pentru asi salva gunoiul puscarias hot dovedit instanta. Mercenarii mafiei au batut si gazat oameni pasnici care nu mai doresc sa fie condusi de HOTI SI CONDAMNATI PENALI.
ANONIM
01 Sep 2018

UITE CINE NE SALVEAZA DACA ESTE UN ATAC CU MIROSURI DE PESTA SCROAFELOR . LIMBA LATA DE VOLUNTARI SI O HANDICAPATA SCREZOFENICA DIN NASTERE . URA POPOR ROMAN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray