2020-07-03 20:17

Gabriel Leş l-a demis pe şeful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN

 |  15:19
Gabriel Leş l-a demis pe şeful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, l-a eliberat din funcţie, pe şeful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN, Abdrei Ignat.

Potrivit unui comunicat MApN, Gabriel Leş a dispus demararea, în perioada curentă, a unui amplu proces de evaluare a activităţii diferitelor structuri ale ministerului, ce vizează eficientizarea activităţii instituţiei.

„Rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării şi reenergizării activităţii manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul apărării naţionale a decis ca oportună eliberarea din funcţie a domnului Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului”, precizează sursa citată.

Decizia politică de asigurare a nivelului de două procente din PIB pentru bugetul Apărării trebuie să fie transpusă, în opinia ministrului, într-o manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele majore de înzestrare ale Armatei României, se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-08Parerea ta...

PSD - TRAGE APA ?
09 Iun 2019

PSD a creat haos si multa, multa prostie in armata romana . Nici banala hârtie igenica, de toaleta nu găsești... darămite sa discutam despre disciplina si tehnologia moderna in MApN . ( Sa fim serioși ești mort din primul glonț tras .)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz