2020-07-02 19:53

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea UNPR

 |  15:59
Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea UNPR

Cu doar câteva luni înainte de alegeri, Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Gabriel Oprea a transmis o scrisoare membrilor partidului, in care subliniaza ca "astazi UNPR este in fata unui moment pe cat de dificil, pe atat de important pentru viitorul sau"."Prin urmare, in calitate de fondator, de presedinte si mai ales in calitate de membru al acestei echipe am ales sa fac tot ceea ce tine de mine pentru ca partidul sa treaca si peste acest obstacol. Am decis asadar sa demisionez astazi din functia de presedinte UNPR.Nu este o decizie usoara, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului si intregii echipe o sansa in plus in acest an electoral", a aratat Oprea, cercetat in doua dosare penale de catre procurorii DNA, in scrisoarea adresata colegilor.Fostul ministru de Interne considera ca are obligatia "umana si colegiala" de a nu permite ca problemele sale sa afecteze imaginea partidului."Mi-am facut datoria fata de UNPR, fata de echipa si imi fac in continuare datoria, inclusiv prin inaintarea demisiei din functia de presedinte. Raman un simplu membru de partid, un coleg pe care va puteti baza si un om care isi respecta cuvantul dat", a mai scris Oprea.Gabriel Oprea spune ca stie ca demisia presedintelui nu este un moment usor pentru niciun partid, dar mai stie ca "UNPR are resurse interne de cea mai buna calitate".Oprea a anuntat ca interimatul functiei va fi asigurat de primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, "unul din oamenii de baza ai UNPR si un foarte bun cunoscator al organizatiilor din tara"."Pentru viitorul presedinte al partidului, optiunea mea este Valeriu Steriu, un om al carui profesionalism este recunoscut de toate partidele si un lider cu potential deosebit. Sigur, decizia va apartine forurilor statutare ale UNPR (...) ", a transmis Oprea, într-un comunicat citat de Ziare.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-03Parerea ta...

NANUC
03 Mar 2016

DOAMNE SFINTE DZEULE BUN SI SFANT MULTUMESC CA MI-AI DAT ZILE SA APUC ACEST EVENIMENT IN SFARSIT FERICIT. ACUM FA TU DOAMNE CRISTOSELULE O MINUNE SA SE DUCA SI ONTANU SI TOTI ASA ZISII GENERALI FACUTI DE OPREA CU MILIOANE IN BUZUNAR. SI MAI FA TU DOAMNE CRISTOSELULE O MINUNE SA SE DUCA DUPA EI LA MITITICA SI BASESCU .IN NUMELE TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH AMIN.
NEXT
03 Mar 2016

Sa ia si guvernul Ciolos dupa el , ca tehnocrati de astia sunt pe toate drumurile .
MAREAN
03 Mar 2016

IZMENARUL PT A-SI IMPUTINA FRICA SI TEAMA MAI TREBUIE SA INAPOIEZE PARTEA DIN AVUTIA NATIONALA FURATA insusita prin hotie SI SA REVINA LA GRADUL MILITAR DE CAPITAN dupa care poate merge usurat la BECIUL DOMNESC sau la un chin si mai mare INCHISOARE INTR-O BIBLIOTECA CU CARTI DE CLASA a I-a si a II-a.
SAM
03 Mar 2016

cum ramane cu Interesul national ?
CROCODIL DE FUNDULEA
03 Mar 2016

A fost Gorila lui Miron Cosma si ia batut pe colegi Politisti la celebra Batalie de la COSTESTI . Coleg de afaceri cu Cocos .
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
04 Mar 2016

HALT , HALT , HALT , PENTRU INTERESUL NATIONAL SI EL FURA CEL MAI TARE , CU MAFIA LUI . HALT ..............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz