2019-10-20 17:01

Gabriel OPREA anunță că va deschide lista UNPR pentru europarlamentare. Vezi cine sunt ceilalți candidați

 |  18:22
Gabriel OPREA anunță că va deschide lista UNPR pentru europarlamentare. Vezi cine sunt ceilalți candidați

Lista candidaţilor UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisă de preşedintele formaţiunii politice, Gabriel Oprea.

„Lista la europarlamentare am să o deschid eu, vreau să pot ajuta cât mai mult partidul, rămân aici, în ţară, să realizez obiectivele partidului. Pe listă sunt doi generali, Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu, domnul europarlamentar Ciprian Tănăsescu, Luminiţa Adam, avem mulţi colegi, domnul senator Iustin Talpoş, oamenii din toate generaţiile, pregătiţi, profesionişti. Ne interesează un singur lucru acolo, la Bruxelles, când ajungem, să fie oameni patrioţi care să se bată pentru România şi nu să o denigreze", a declarat Gabriel Oprea într-o conferinţă de presă organizată sâmbătă, la finalul reuniunii regionale a organizaţiilor UNPR din regiunea Bucureşti-Ilfov, informează Agerpres. El a explicat că, în cazul în care va ajunge europarlamentar, va renunţa la mandat în favoare colegilor săi. Gabriel Oprea a precizat că partidul se „va bate cu onoare" la alegerile europarlamentare. „Pentru europarlamentare noi ne reorganizăm. Am anunţat public că vrem să ne batem cu onoare. Obiectivul strategic al partidului este ca anul viitor la alegeri locale şi generale să obţinem peste 10%, să avem primari, preşedinţi de CJ, viceprimari, consilieri locali, judeţeni, să avem din nou parlamentari", a mai spus Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-24Parerea ta...

MIRON COZMA CIOMAGARUL
23 Mar 2019

votati-l pe izmenarul-terorist al lui Iliescu de la mineriade...daca sunteti nebuni si retardati
IZMENARUL MINER DOCTOR
24 Mar 2019

Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis vineri, 15 martie, prin vot, retragerea titlurilor de doctor obţinute de 16 persoane la Academia SRI, printre care generalul (r) Dumitru Dumbravă, fostul șef al SPP, generalul Gabriel Naghi, Ana Maria Oprea (Tudor), fiica lui Gabriel Oprea, ginerele lui Gabriel Oprea, Marius Alexandru Tudor și secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu. Este evident că așa o valoare ca generalul izmană nu putea avea decât o secretară cu doctorat. Gabriel Oprea s-a reîntors în politică și tot mimează onoarea și patriotismul la UNPR. Șarlatanul Oprea a rămas și el fără titlul de doctor la fel ca Florentin Costel Pandele, soțul Gabrielei Firea.
ANONIM
24 Mar 2019

individul nu are nici memorie nici rusine.
ANONIM
24 Mar 2019

La asa popor , așa reprezentanti. Cât de dusman pe Romania sa fii , sa votezi asemenea gunoaie. ????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray