2019-12-14 07:30

Gabriel Oprea: Aş reprezenta o soluţie ca premier. Aduc un pic de siguranţă

 |  09:46
Gabriel Oprea: Aş reprezenta o soluţie ca premier. Aduc un pic de siguranţă

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că ar reprezenta o soluție ca premier deoarece este un om serios care aduce un pic de siguranţă.

Fiind întrebat despre ”zvonurile” potrivit cărora ar urma să îi ia locul premierului Victor Ponta în toamnă, Gabriel Oprea a spus că îl susţine în continuare pe social-democrat.

"Ca premier, aş reprezenta o soluţie. Acolo unde sunt, întotdeauna aduc un pic de siguranţă, sunt un om serios. Să ştiţi că în toate guvernele în care am fost ne-am ţinut de cuvânt. În guvernul în care sunt acum, premier e Ponta. E un prim-ministru bun care îşi face datoria şi eu îl susţin pe Ponta. Caut să fiu serios şi caut pe domeniul securităţii, aici sunt bun", a afirmat vicepremierul Gabriel Oprea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-17Parerea ta...

PENITENCIARUL O SOLUTIE
17 Sep 2015

BLOCUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE format din sindicate, asociatii, federatii, ong-uri, presa, etc. cere URGENT DEMISIA semidoctului si impostorului OPREA GABRIEL din toate functiile publice si solicita totodata CERCETAREA FAPTELOR sale INFRACTIONALE deosebit de grave SI A CELOR comise de MAFIA LUI incepand cu mineriadele din 1990.SUNT DOVEZI CLARE CA acesta A PRODUS PREJUDICII GRAVE atat PRESTIGIULUI ROMANIEI cat si ARMATEI, M.A.I. STIINTEI ROMANESTI, SCOLII ROMANESTI, ECONOMIEI NATIONALE SISTEMULUI POLITIC din Ro si mai ales SECURITATII NATIONALE. Romania este CAPTURATA de MAFIOTI ca el si trebuei salvata! Cu toti doctorii plagiatori din justitie politie si SRI facuti de EL izmenarul pretins academician tot va junge in ghearele justitiei pt a da socoteala la NELEGIUIRILE COMISE.
SPANU
17 Sep 2015

CATA OBRAZNICIE si NESIMTIRE II TREBUIE UNUI NEVERTEBRAT, UNUI SCAMATOR SA SE AUTOPRPUNA CA PREMIER. Un gunoi uman dupa ce PROCURA diplome, titluri si grade militare fara nici un merit nu mai vede nici o limita de normalitate sau rationalitate ASTA da MONSTRU nu ceea ce a fost CEAUSESCU sau alti TICALOSI ai lumii.
CROCODILUL FLAMAND
17 Sep 2015

MA BUCUR CA OAMENII AU INTELES CE ESTE CU ADEVARAT IZMENARUL...ILIESCU A -DAT ORDINUL,IAR IZMENRARII-SUB-ACOPERIRE AU PLIMBAT MINERII LA ADRESELE IMPORTANTE,LA P-N-L...LA P-N-TCD....LA ION RATIU ACASA....ULTERIOR SISTEMUL TICALOSIT I-A RECOMPENSAT CU DIPLOME,DOCTORATE..PROPRIETATI,TERENURI BANI ETCETERA >>>>ACUM IZMENARUL-MINER VREA SA FIE PRE-MIER.......ADICA MINERUL-PREMIER-IZMENAR>>>>>>>>>>>>IAR NOI 'PULIMEA,FRAIERII,VIERMII" SA NE BUCURAM CU PAINE SI CIRC....EU ZIC ASA....SA ASCUTIM GHILOTINELE PENTRU SCARBOSENIILE ASTEA
ONTZANU-HOTZEANU
17 Sep 2015

SI EU AM DIPLOME SI SUNT ANALFABET...GENERAL CA IZMENARUL....VREAU SA FIU VICE-PREMIER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray