2020-02-23 10:16

Gabriel Oprea: Aveam protecţie 24 de ore din 24 deoarece eram întotdeauna la dispoziția statului român

 |  11:51
Gabriel Oprea: Aveam protecţie 24 de ore din 24 deoarece eram întotdeauna la dispoziția statului român

Gabriel Oprea a declarat, vineri, la ieşirea de la DNA, că el crede în nevinovăţia sa, iar în perioada când era la conducerea Ministerului de Interne avea protecție 24 de ore din 24,în condiţiile în care nu avea un program normal, „nu se ducea la serviciu de la 8 la 16, fiind întotdeauna la dispoziția statului român”.

”Este o ancheta in curs.  Am cerut să mi se ridice imunitate, am făcut-o pentru că cred în nevinovația mea. Când am fost numit ministru de Interne exista o instrucțiune prevăzută de lege, în care miniștrii de Interne, pentru protecție, aveau la dispoziție o mașină de Poliție, iar viceprim-ministrul avea la dispoziție o mașină de Poliție pentru însoțire permanentă. În protocol se preveda că o instituție parteneră a ministerului de Interne, în speță Parchetul General, i se punea la dispoziție procurorului general, de către Poliția Română, un echipaj de poliție, în cazuri bine motivate, când avea nevoie”, a precizat Gabriel Oprea, potrivit b1.ro.

Fostul ministrul a mai spus că şi-a făcut datorit, iar ceea ce se întâmplă acum este „nedrept”.  

Mi-am făcut datoria, nu mi-am luat o zi de concediu, consider că este nedrept. Aveam protecție 24 de ore din 24, nu aveam un program normal, nu mă duceam la serviciu de la 8 la 16, eram întotdeauna la dispoziția statului român. Am avut zeci de instituiții în subordine. Vreau să se afle adevărul, sunt nevinovat și mă voi prezenta în fața procurorilor de câte ori voi fi chemat. Vreau sa fiu cercetat de justiția română”, a subliniat Gabriel Oprea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-05

In legatura cu acest articol...

Gabriel Oprea, audiat la DNA în dosarul de abuz în serviciu
Parerea ta...

ANONIM
05 Feb 2016

IZMENARUL OPREA G. SE COMPORTA CA UN IMPAIAT SAU CA O GLUGA DE COCENI. MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO sunt anchetati sau condamnati pt fapte marunte sau neinsemnate ca sa ABURIREASCA POPULIMEA ce se zbate in saracie. Sitemul judiciar romanesc ESTE UNUL PREFACUT nu face altceva decat sa-i spele pe CRIMINALII, BANDITI ce jecmanesc Ro de 26 de ani din pozitii si functii publice importante.In mod similar cu IZMENARUL pretins academician care face Ro de rasul lumii, au mai fost anchetati si condamnati IN DERADERE PUBLICA pt a fi spalati; NASTASE, VOICULESCU, MITREA, SORIN ROSCA STANESCU (care din pozitia de puscarias da lectii de morala la TV- ceea ce face Ro de raharul lumi) BABIUC, ETC. Unii ca MARIAN OPRISAN, MAZARE, NICHITA, VANGHELIE, OPRESCU, ANDREI CHILIMAN, ETC si-au batut joc de JUSTITIE cum au vrut ei stand in libertate desi au comis fapte incredibile si cu grad mare de pericol social. Raportul MCV e pe departe rau de realitatile judiciare din Ro care e condusa de 26 de ani numai de puscariabili de nivel inalt care se tot regrupeaza in libertate in fel , chip si tip de structuri MAFIOTE.
NANUC
05 Feb 2016

Ce mare lucru ai facut tu pentru statul roman, mai Izmenarule (vorba colegului de mai sus) .Ai jucat cartea PSD- ului ptr interesele tale si ale acolitilor tai, i- ai fact generali pe toti, doctori in te miri ce specialitati neauzite. Asa interes national sa fie de capul tau ignorant de tara si infatuat cu ochii dati peste cap.
TAURULE
05 Feb 2016

A fort la restaurant cu Rares Bogdan si secretara traducatoare in interes national . Dar furturile de acte din biroiul lui , cum a ramas ? Cum sa musamalizat ???
MANIX
06 Feb 2016

"Taurule" ,tu lucrezi cumva la fostul Doi.......de le stii asa de bine ?Treaba cu spritu,cu Rares ,cu secretara....mai poti sa o halesti,dar treaba cu documentele din birou....este limpede ca o stii bine.Deci chiar lucrezi la..... .
KOJAK
07 Feb 2016

Si de fapt cand lucra domnu'???? Ce program avea ? De alaptat, de lauza ? De la 18-la 24? Daca ,,statul'' a ajuns sa aibe nevoie de rebuturile astea , de socatii in andropauza, e grav. Resursele umane inseamna ca sunt terminate , altul in locul dinozaurului asta, nu se poate pune ? Intreb si eu ca prostul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine