2020-06-06 11:51

Gabriel Oprea: Mihai Fifor este propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Aşteptăm decizia preşedintelui Klaus Iohannis

 |  08:30
Gabriel Oprea: Mihai Fifor este propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Aşteptăm decizia preşedintelui Klaus Iohannis

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat, marţi seara, că senatorul PSD Mihai Fifor a fost propus de către prim-ministrul Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Oprea a ţinut să precizeze că se aşteaptă decizia preşedintelui Klaus Iohannis în acest sens.

"Este făcută (propunerea -n.r.) la preşedintele Klaus Iohannis şi aşteptăm decizia preşedintelui de a-l numi în funcţie", a afirmat Gabriel Oprea, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

Mihai Fifor a declarat, în urmă cu câteva zile, că nu a avut "o discuţie oficială" referitoare la preluarea portofoliului Transporturilor, dar că o astfel de propunere "ar fi onorantă pentru orice membru al Parlamentului şi al partidului".

Senatorul PSD a ţinut însă să precizeze că experienţa sa "destul de bogată în administraţie" îl recomandă pentru postul de ministru al Transporturilor.

Mihai Fifor este preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie, dar face parte şi din Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen, din iulie 2013.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine