2020-08-12 16:19

Gabriel Oprea, noi precizări despre seara accidentului

 |  14:56
Gabriel Oprea, noi precizări despre seara accidentului

Gabriel Oprea aduce noi precizări despre seara accidentului în care poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa. Vicepremierul a afirmat că era "la serviciu", lucru ce va fi demonstrat şi de Parchet. Oprea a ţinut să precizeze că nu are nimic de ascuns.

"Din păcate, a murit un tânăr la datorie. S-a făcut omenește tot ce s-a putut pentru el. În trei minute și jumătate a venit SMURD-ul, s-au luat toate măsurile. Voi răspunde ca martor la toate întrebările procurorilor, cum au răspuns și ceilalți colegi ai mei. Eram la serviciu, se va dovedi acest lucru, se va dovedi la Parchet (...). Am fost la instituții ale statului român", a susţinut Gabriel Oprea la Parlament, unde a avut o întâlnire cu parlamentari ai UNPR, transmite Agerpres.

Chestionat ce viteză avea coloana din care a făcut parte polițistul care a murit și care era urgența pentru care a avut nevoie de coloană oficială, Gabriel Oprea a spus că „viteza o va stabili Parchetul".

"Nu este problema mea ca demnitar care este viteza, o va stabili Parchetul. Urgența — este vorba doar de un echipaj de Poliție pe care l-a avut întotdeauna orice ministru de Interne, sunt norme, sunt instrucțiuni iar Parchetul va stabili cu celeritate adevărul. Nu avem nimic de ascuns", a subliniat ministrul de Interne.

Vicepremierul a mai spus că era la serviciu şi că nu are nimic de ascuns.

"Există un comunicat pe care l-a dat Poliția, este o declarație pe care am făcut-o ieri, este o anchetă în curs și conform legii nu avem voie să dăm date din dosar. Ce pot să vă spun este că nu avem nimic de ascuns, eram la serviciu și se va dovedi acest lucru. Nu am avut nicio zi de concediu în această perioadă și am muncit foarte mult", a declarat Gabriel Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-27

In legatura cu acest articol...

Consilierul personal şi şoferul lui Gabriel Oprea, AUDIAŢI la Parchetul Tribunalului Bucureşti

Vicepreşedinte UNPR: Moţiunea simplă împotriva lui Gabriel Oprea NU poate fi dezbătută

MAI nu a transmis procurorilor traseul coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea

PNL vrea audierea lui Gabriel Oprea în Comisia pentru Apărare din Senat

Liberalii au depus moţiunea simplă împotriva lui Gabriel Oprea
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz