2020-04-07 23:16

Gabriel Oprea nu renunță la LUPTA politică. Ce alianțe își dorește pentru alegeri

 |  23:53
Gabriel Oprea nu renunță la LUPTA politică. Ce alianțe își dorește pentru alegeri

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la Iasi, ca partidul pe care-l conduce vrea sa participe intr-o alianta la locale, alaturi de PSD si Pro Romania, insa, daca nu va fi posibil, UNPR va avea candidati proprii peste tot in tara.

"Suntem pregatiti sa mergem singuri, dar ar fi bine ca stanga sa mearga impreuna, adica noi, PSD si Pro Romania. Sunt discutii cu aceste partide, dar asteptam o cristalizare in cadrul PSD, la congresul lor. Putem maximiza scorul stangii daca mergem intr-o alianta", a afirmat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a mai spus ca, daca partidul sau va merge separat la alegerile din acest an, atunci va prezenta liste peste tot in tara.

"Este nevoie de oameni seriosi, de onoare, astfel incat sa ne putem bate. Credem in unitate nationala si in interes national, iar patriotismul pro-european si pro-NATO este necesar", a mai spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR s-a intalnit la Iasi cu liderii filialelor partidului din Suceava, Bacau, Botosani, Vaslui si Iasi, insa nu au fost stabiliti deocamdata candidatii UNPR la primariile resedinta de judet din regiunea nord-est.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-14Parerea ta...

GHERTOI
15 Feb 2020

Mafia gasca interesul national Niro , chinezii , arabii , militia , serviciile , famiglia din institutii publice . Amin . Toti la Guru
îNCăLCARE NOROCULUI
15 Feb 2020

Nu dau nici un LEU pe vorbele acestui derbedeu si prostovan al neamului .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine