2020-07-02 19:50

Gabriel Oprea nu se LASĂ DUS din politică: ”Am deranjat și am fost EXECUTAT”

 |  18:51
Gabriel Oprea nu se LASĂ DUS din politică: ”Am deranjat și am fost EXECUTAT”

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, la Galaţi, că a fost "executat" pentru că a deranjat şi abuzurile nu au ce să caute în acest sistem. Liderul formaţiunii a anunţat şi că obiectivul la locale şi parlamentare este de 10%.

"Am fost executat! Am devenit o ţintă şi am fost obligaţi să plecăm de la guvernare pentru că se pare că onoarea nu e un lucru apreciat. Am deranjat şi am fost executat. Trebuie să ştiţi că eu, în toate funcţiile deţinute, am sprijinit Justiţia. Un stat nu poate să fie puternic fără Justiţie. În schimb, abuzurile nu au ce să caute în Justiţie. România are nevoie de un stat puternic şi o Justiţie puternică, fără abuzuri", a spus Oprea, conform Mediafax.

Preşedintele UNPR a participat sâmbătă la Reuniunea organizaţiilor din regiunea VII Centru, desfăşurată la Galaţi, alături de reprezentaţii partidului din judeţele: Braşov, Sibiu, Alba, Mureş, Galaţi, Harghita şi Covasna. "Îi aşteptăm în UNPR pe toşi românii patrioţi pentru a schimba lucrurile în bine. Toată lumea e sătulă de promisiuni de campanie. Spre deosebire de alţii, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi îi invităm pe toţi cei care sunt patrioţi şi iubesc România, să se înscrie în partidul nostru", a declarat Gabriel Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

MIRON COZMA CIOMAGARUL
16 Mar 2019

ai facut mineriade si crime trebuie sa fii de mult la puscarie dar te crezi mare "doctor" plagiator
ANONIM
16 Mar 2019

"Momente si schite - Ion Luca Caragiale " ?
HAZNA
16 Mar 2019

Era Gorila lui Miron Cosma si nepotul lui Iordanescu distrugerea rezervelor statului afaceri cu Niro si Arabi.Scirbs tradatoare
ANONIM
16 Mar 2019

ONOAREA LUI DE IZMENAR E FOARTE REDUSA PENTRU CA EL E SI LIPSIT DE CARATER SI VALOARI UMANE.
NIRO
16 Mar 2019

NU II AJUNGE CIT A FURAT ? TERENUL DIN CARTIERUL TEI , CU BLOC FACUT ILEGAL ? CIND IL DEMOLEAZA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz