2020-01-25 07:30

Gabriel Oprea NU SE LASĂ: ”Se fac dosare politice”. Două mari celebrități, pe lista UNPR

 |  19:58
Gabriel Oprea NU SE LASĂ: ”Se fac dosare politice”. Două mari celebrități, pe lista UNPR

Reîntors cu forțe proaspete în politica UNPR-ului, Gabriel Oprea promite să ridice partidul la europarlamentare. Printre vedetele pe care le propune pentru viitoarele alegeri, Oprea i-a anunțat pe Ilie Năstase și Anghel Iordănescu.

„Suntem deosebit de onoraţi să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioţi români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai ţării noastre, care au susţinut şi au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte ţara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimişi de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români şi nu au făcut altceva decât să ne denigreze ţara. Îi cunosc pe aceşti doi bravi români de foarte multă vreme. Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier şi venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreşedintele american Joe Biden. Aveam cu toţii emoţii, să iasă totul bine. L-a aşteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câştigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrăţişat pe Ilie Năstase şi l-a întrebat: Dacă îmi las şi eu părul lung, mă fac şi pe mine general? Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viaţă. A fost şi senator UNPR. Aceştia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare şi lasă moştenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votaţi, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!”, a declarat Gabriel Oprea, potrivit News.ro.

De altfel, Gabriel Oprea promite că va duce partidul la un scor de 10% la alegerile parlamentare, acuzând că dosarul său a fost unul politic:

”In exercitiul de putere se pun piedici, se fac dosare politice, mi s-a facut un dosar politic dintr-un accident pe care nu l-am vazut, eram pe bancheta din spate. Nu e prima oara cand ma ridic in viata, m-am mai ridicat de cateva ori” a declarat Oprea la Constanța.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
02 Mar 2019

pftiu! CE ARĂTARE SECURISTĂ, LEȘINATĂ DUPĂ GLORIA APUSĂ!
IMPRICINAȚII
02 Mar 2019

MENȚIONAȚI DE BODY-GUARDUL REGELUI HUILEI, SUNT FUMAȚI! A APUS VREMEA LOR, VREMEA VOASTRĂ! Știiți și voi asta, d-aia v-ați băgat plozii în funcții cheie, pe ici, pe colo....SYCTIRRR!!!!!
TRADATORI DE TARA
02 Mar 2019

IORDANESCU ESTE OMUL CARE LA SUSTINUT DE CIND ERA MIC . EL SI MAFIA LA FACUT GENERALISIM . ESTE RUDA CU EL . SI SA MORI PE BAGABONTUL GENERAL DE CATIFEA - TURCA , AFEMEIAT , SPURCAT LA GURA SI BETIV NOTORIU . DAR SI CIT A FURAT EL , SAU VINZAREA REZERVELOR ARMATEI . AFACERI CU TIGANUL NIRO . VREA SA FIE PRESEDINTELE TARI CU CRISTOIU ANDRONIC , PRIM MINISTRU . TE PIS PE EI . ALTA MINARIE
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
02 Mar 2019

sa se imbrace in mineri cum a facut OPREA-IZMENARUL in 13-15iunie cand au asasinat cameramanul de la TF2-FRANCE in piata Universitatii la comanda lui ILIESCU SATANIsTuL-TIGAN BLESTEMAT
MIRON COZMA CIOMAGARUL
02 Mar 2019

vreau si eu in partidul mineriadelor sa vin cu killeri la Bucuresti sa omor in bataie pe toti care sunt contra lui Iliescu
ANONIM
03 Mar 2019

BAI IZMENARE CU TOTI KKTII TAI , SUNTETI NISTE NULITATI, GUNOAIE, ZOI UMANE CE AVETI IN DOTARE CEL MULT 1,5 NEURONI. SUNTETI NISTE SFERTODOCTI GALONATI SI CU DIPLOME SAU DOCTORATE LUATE DE LA TARABE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine