2020-01-25 14:08

Gabriel Oprea participă la şedinţa BPN al PSD unde se va decide votul în cazul Ungureanu

 |  12:14
Gabriel Oprea participă la şedinţa BPN al PSD unde se va decide votul în cazul Ungureanu

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, participă, luni, la ședința Biroului Permanent Național (BPN) al PSD, în cadrul căreia se va lua o decizie privind votul în cazul numirii lui Mihai Rpzvan ungureanu la conducerea SIE.

"Începem săptămâna cu decizii importante. Vreau să salut prezența colegului nostru, a domnului general și prim-ministru interimar, președinte al UNOR Gabriel Oprea și să încep prin a vă spune că în ultima perioadă am vorbit cu colegii din teritoriu dar și cu simpatizanți și membri ai partidului. Vreau să vă spun că PSD este un partid unit, stabil. De asemenea guvernarea va continua, este o guvernare stabilă", a declarat președintele interimar al PSD Rovana Plumb la începutul ședinței.

Ministrul a mai spus că și coaliția este stabilă, iar săptămâna trecută a luat decizii importante, cum ar fi aprobarea Codurilor fiscale.

"Astăzi vom avea lua de luat o decizie în ce privește votul nostru politic privind nominalizarea făcută de către președintele Klaus Iohannis, de asemenea vreau să vă informez că sunt în contact permanent cu președintele partidului și primul ministru Victor Ponta", a menționat Plumb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-29Parerea ta...

MAREAN
29 Iun 2015

Ceea ce a declarat președintele interimar al PSD Rovana Plumb -CHILOTAREASA SEFA AL PSD- la începutul ședinței salutand prezența colegului sau, "a domnului general și prim-ministru interimar, președinte al UNPR Gabriel Oprea" SEFUL IZMENARILOR din Ro care a fost facut general pt ca el submediocritatea societatii si-a dorit inca din faza intrauterina sa se faca general (direct de la grd de capitan) fara sa aiba vreun merit militar demonstreaza ca Ro este sub nivelul politic al oricarei tari din America Latina sau Africa Centrala.
DINESCU
30 Iun 2015

După ce au făcut poștă siguranța națională vreme de douăzeci și cinci de ani, politicienii români vor acum să se cunune cu ea și să ne invite și pe noi la nuntă. E de-ajuns să-l privești pe mirele Gabriel Oprea în clipele de orgasm patriotic, cînd buzele i se întind precum zgîrciul de prins celofanul pe gura borcanului cu murături, ca să ceri azil politic în Paraguay, unde vremea dictatorilor milităroși finanțați de yankei s-a cam dus pe apa sîmbetei. Taman cînd să zicem și noi hop că am sărit pîrleazul dinspre comunism spre capitalism și că o să mîncăm de dimineață pînă seara libertate pe pîine, ne procopsirăm cu acest bodyguard de cantină al lui Miron Cozma, în ochii căruia se învîrt zerourile aparatului de jackpot ce-i ține loc de creier și care și-a luat doctoratul în sufrageria lumii interlope, luptîndu-se corp la corp cu gramatica limbii române. Cum poate fi lăsat destinul a douăzeci de milioane de civili pe mîna acestui bese-n-cizme predispus să dea instrucția jos din podul societății de consum și să transforme spațiul mioritic în poligon de tragere?
PENTRU GABIEL OPREA VICTOR PON
05 Iul 2015

stiti ca profesorii au luat concediu-nu au primit banii conform legii-vor primi doar jumatate dintr-o luna=ei au muncit in anul scolar doar jumatate-CINA A HOTARAT ACEST PROCENTAJ
PENTRU MINISTRUL VICTOR PONTA
05 Iul 2015

DACA HOTARARILE JUDECATORESTI DIN INVATAMANT -BANII ATI ANUNTAT CA VOR AJUNGE IN BUZUNARELE PROFESORILOR IN 4 TRANSE,DE CE LA ROMAN TOTI TAC ,NIMENI NU STIE NIMIC,IAR FRAIERII DE PROFESORI ASTEAPTA SI FAC VOLUNTARIAT LA GREU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine