2020-07-05 16:47

Gabriel OPREA revine în prim-plan: „UNPR va merge singur la alegerile europarlamentare!”

 |  17:17
Gabriel OPREA revine în prim-plan: „UNPR va merge singur la alegerile europarlamentare!”

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, că partidul va merge singur la alegerile europarlamentare care urmează să se desfăşoare la sfârşitul lunii mai, informează Agerpres.

Aflat la Iaşi pentru a lua parte la o întrunire regională a UNPR, Oprea a anunţat că lista pentru Parlamentul European va fi stabilită în perioada următoare şi că nu a decis dacă va candida şi el. "Ne pregătim pentru alegerile europarlamentare. Organizaţia Iaşi trebuie să obţină pentru alegerile europarlamentare 25.000 de semnături valide. Un partid politic pentru a putea participa la europarlamentare are nevoie de minim 200.000 de semnături valide. Nu avem un obiectiv strategic. Ne propunem să obţinem cât mai multe voturi. Credem că, în anul Centenarului, România are nevoie de oameni serioşi, oameni care se ţin de cuvânt şi are nevoie de dreptate şi de solidaritate mai multă. Mergem singuri la alegerile europarlamentare", a afirmat liderul UNPR. În ceea ce priveşte alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, Gabriel Oprea a declarat că UNPR îşi propune să obţină 10% din sufragii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-26Parerea ta...

ANONIM
26 Ian 2019

Asa se intampla cand jigodiile nu sunt puse la timp la vechiul domnesc
NUMAI FAȚA
26 Ian 2019

dacă i-o vezi și nu-ți mai trebuie nimic altceva de zis!
ANONIM
27 Ian 2019

TREBUIE INFIINTATA URGENT O AUTORITATE PUBLICA CARE SA AIBA GRIJA DE ASEMENEA ERORI BILOGICE ALE NATURII CAZATE IN CENTRE SPECIAL AMENAJATE PENTRU A FI STUDIATE SI VALORIFICATE DE CATRE OAMENII DE STIINTA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz