2020-08-04 23:55

Gabriel Oprea și-a depus demisia din funcția de senator

 |  16:55
Gabriel Oprea și-a depus demisia din funcția de senator

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că senatorul Gabriel Oprea are posibilitatea să demisioneze din Parlament pentru a 'detensiona situaţia'. Imediat după declarația lui Iohannis, Oprea a anunțat că demisionează.

”Nu mă ascund în spatele niciunei imunități și, la fel ca și familia Gigină, doresc adevărul despre acel accident. Înțeleg că sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluării votului. Prin urmare, ca să nu mai existe vreo îndoială, vă anunț că demisionez din Senatul României. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza săptămâna viitoare.”, e mesajul lui Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-23Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
23 Sep 2016

SI DEMISIA IN ORGINAL CUM VINE? O ADUCE UN BATALON DE MINERI DE LA SRI ?SAU VINE UN LEARJET CU MICI DE LA BANEASA SI O PARASUTEAZA PE UDREA IN SLIP CU EA LA SENAT...PE GAURA DE AERISIRE...TOTUL CU TEHNOLOGIE DE LA PLESCOI SI CU SOFTURILE SIVECO DE LA STREHAIA
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
23 Sep 2016

ha , demisia si se intilneste cu Cocos si Niro , in afaceri de cumetrie . Si ce a distrus si furat rezervele statului . Tancuri si armament ale armatei vindute la tari arabe sau la misto la fiare vechi . Numai sa distruga armata si sai ramina ceva . Si-a facut plinul , dar nu il intreaba nimeni de averea achizitionata ? A umblat ca o siopirla prin armata si grade . Cind il degradeaza pentru sarituri peste lege si doctorate false ?
JEG ORDINAR
24 Sep 2016

JEG ORDINAR , FACUT FELDMARESAL DE BASESCU SI MAFIA GULERE ALBE DIN ACADEMIA INFRACTORILOR FACUTI DE EL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz