2020-07-07 02:58

Gabriela Firea: 4 ani de interimat la conducerea PSD București - o perioadă lungă și ușor nestatutară

 |  20:00
Gabriela Firea: 4 ani de interimat la conducerea PSD București - o perioadă lungă și ușor nestatutară

Gabriela Firea susține că vechea conducere a PSD a vrut să o mențină vulnerabilă, păstrând-o 4 ani președinte interimar al PSD București. Însă Firea a spus că așteaptă rezultatul de luni, când vor fi alegerile pentru PSD București.

„A fost o perioadă și dificilă, și neclară, dar poate că a avut rolul său. 4 ani de interimat la conducerea PSD București mi se pare o perioadă foarte lungă și ușor nestatutară. De obicei, interimatele sunt pentru câteva luni, nu pentru ani de zile”, a spus Gabriela Firea la Digi24, potrivit Mediafax.

Potrivit primarului Capitalei, fostele conduceri ale PSD „și-au dorit” să o mențină pe funcție interimară.

„Nu știu, poate să-mi arate pisica sau poate pentru a fi vulnerabilă. Vom afla. Mâine vom avea aceste alegeri, actuala conducere a PSD a acceptat să organizăm conferință. Vine și rândul meu mâine (luni, n.r.) să particip la alegeri și vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Gabriela Firea.

Luni, de la ora 17.00, va avea loc conferința de alegeri a organizației PSD București.

La alegeri vor participa Marcel Ciolacu - președinte interimar PSD, Paul Stănescu - secretar general interimar al PSD, Gabriela Firea - președintele interimar al PSD București, primarii și președinții de organizatii PSD din cele 6 sectoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz