2020-07-14 14:23

Gabriela Firea anunță noi alianțe pentru PSD. Cu cine negociază social-democrații

 |  14:00
Gabriela Firea anunță noi alianțe pentru PSD. Cu cine negociază social-democrații

Gabriela Firea anunță că PSD a început, încă de dinainte de pandemie, să-și facă calcule pentru următoarele alegeri și a numit partidele cu care negociază social-democrații.

Astfel, potrivit primarului general al Capitalei, social-democrații negociază cu ALDE și Pro România.

„Am avut înainte de pandemie câteva întâlniri legate de perspectiva încheierii unor alianţe politice şi/sau electorale. S-au desprins câteva idei şi anume o posibilă colaborare atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare. Avem puncte comune. Sunt fireşte şi câteva subiecte care ne despart, unul mai ales mai stringent. Într-adevăr, pandemia a oprit aceste discuţii.

Nu le-aş spune negocieri, pentru că uneori cuvântul negociere poartă în sine şi o notă peiorativă. Pare că eşti, cumva, în situaţia în care ce dai, ce primeşti şi, repet, poate fi interpretat ca un sentiment care în sine nu este foarte plăcut. Au fost discuţii”, a declarat Gabriela Firea, duminică, la B1 TV, întrebată dacă Pro România şi ALDE o vor susţine la Primăria Capitalei sau vor avea candidat separat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-01Parerea ta...

GIGOLO
01 Iun 2020

Corect . Maciuci la toate aparatele si gauri . Orce numai sa fie , pentru femei
CONSTANTIN
01 Iun 2020

Firea ,incet ,incet recunoaste alianta cu senilul Tariceanu si procurorul de carton ,Ponta!!Asociatia udmr este de la sine aliata cu tradatorii de tara si neam,de aceea nu au fost amintiti.Se tin ascunse rapoartele SRI privind realitatea din Ardeal !!Cine ,??PSD,partidul patrihotilor!!!Discutii ??? Vrea sa se inteleaga TROC intre partide !!Ce au in comun social democrati ,aldi sti si pro Romania ???Dorinta ferbinte si arzatoare de a reveni la butoane,la conducerea statului!!!Pentru constiinta lor permisiva nu conteaza cine ,cat si cum a furat,a mintit,a plagiat a primit spaga!!!!Mai exista romani care nu au inteles platforma psd-alde pro Romania -udmr???Astia mustesc de patriotism!!
JOHN58
02 Iun 2020

Numai un tâmpit postac PNList #gist poate comenta asa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz