2020-08-03 15:30

Gabriela Firea atacă din nou Guvernul: „Doar incompetență! Ca să fie haos și panică!”

 |  22:00
Gabriela Firea atacă din nou Guvernul: „Doar incompetență! Ca să fie haos și panică!”

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, aduce noi critici guvernului Orban, pe subiectul locurilor la terapie intensivă din București.

„Cine a oprit Guvernul ca, în 5 luni, să detașeze medici ATI la spitale covid? Cine? Cine? Doar incompetență! Ca să fie haos și panică!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

În București există inclusiv un spital modulat pentru pacienții cu coronavirus, construit de o asociație, însă acesta nu poate funcționa, din lipsă de personal.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că a fost solicitată către fiecare spital din Bucureşti lista cadrelor medicale din secţiile de Anestezie Terapie Intensivă. Dacă nu se reuşeşte completarea personalului cu voluntari în secţiile care tratează pacienţi Covid este evaluată posibilitatea detaşării de personal din secţiile care nu sunt foarte aglomerate.

Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă România are personal medical suficient care să fie detaşat la spitalele care ar putea fi transformate în suport Covid. El a mai spus că s-a solicitat fiecărui spital din Bucureşti lista cadrelor medicale de la ATI.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-25Parerea ta...

LEOCORDITA
25 Iul 2020

Madame firea te bati cu orban dar el nu candideaza la capitala .infond fa ce vrei ca eu tot pe nicusor il votez
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz