2020-01-27 14:41

Gabriela Firea atacă PNL: Singura motivaţie politică a liberalilor este în prezent setea de putere

 |  07:21
Gabriela Firea atacă PNL: Singura motivaţie politică a liberalilor este în prezent setea de putere

Purtătorul de cuvând al PSD, Gabriela Firea, atacă PNL şi susţine că singura motivație politică a celor din opoziție este în prezent setea de putere. Reacţia senatorului social-democrat vine după ce liberalii au anunțat că vor depune o moțiune de cenzură pentru a schimba Guvernul Ponta.

Gabriela Firea consideră că PNL este incapabil să se reformeze, iar moțiunea de cenzură este motivată doar de o sete de putere a liberalilor.

De asemenea, senatorul PSD susţine că prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu, cel desemnat de către noul PNL în funcția de premier, este complet nepregătit.

”Din păcate, PNL este la fel de distructiv sub conducerea Alinei Gorghiu și a lui Vasile Blaga precum era PDL atunci când era condus de Traian Băsescu. Un demers a cărei singură menire este să îi aducă pe democrat-liberali din nou la putere, în frunte cu un prim-ministru complet nepregătit, în persoana lui Cătălin Predoiu, este complet neserios. PNL nu reprezintă în acest moment o alternativă pentru că nu are un proiect de guvernare sau o viziune pentru România. Singura motivație politică a celor din opoziție este în acest moment setea de putere – iar românii nu asta așteaptă”, a afirmat Gabriela Firea.

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că partidul va prezenta programul de guvernare pe data de 28 februarie. De asemenea, liberalii doresc alegeri anticipate, dar din cauză că acest lucru este ”extrem de greude realizat”, vor depune o moțiune de cenzură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-06Parerea ta...

MIHSI
06 Ian 2015

o hoata e firea asta .sa maritat cu un hot si a ajuns si ea in politica ,abia astept sa va duceti la puscarie cu tot cu pandele ,ce fata de acritura are
ION
06 Ian 2015

La puscarie cu toti politicieni va rog
CINE VORBEA :)))
07 Ian 2015

Tanti Firea care-si pierde usor firea! Fai tanti! Daca setea de putere la liberalilor o sesizezi atat de usor si de repede, setea voastra de putere, a pesedeilor este atat de mare incat de focul ei, va arde gatul care nu poate fi stins nici cu toata curgerea Dambovitei! V-as muta la Constanta, sa cascati gura tare luand guri de apa direct din mare (cam pe unde se revasta dejectiile orasului) sub directa asitenta a tov.Mazare (ca doar e republica lui) si-a oficiosului Nicusor C-tinescu, ce zici?!
NELU
16 Ian 2015

Doamna Pandele in anul 2012 cand ati dat lovituri successive pentru putere, de ati uluit Europa, va era sete sau foame de putere?
OZUN VERONICA
23 Ian 2015

si tie frumusica batranica din padurea varanului de ce tie sete???? daca tot intrasi in politica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine