2019-07-19 15:27

Gabriela Firea: Dacă şi tu vrei DEMOCRAȚIE şi nu haos şi ABUZ, vino la ora 20.00, în Piaţa Victoriei!

 |  12:35
Gabriela Firea: Dacă şi tu vrei DEMOCRAȚIE  şi nu haos şi ABUZ, vino la ora 20.00, în Piaţa Victoriei!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face un apel de ultimă oră pentru o prezență cât mai mare a cetățenilor la mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei împotriva abuzurilor instituțiilor de forță ale statului, împotriva ”dictaturii minorității”.

Șeful PSD București-Ilfov susține că este un miting al celor care ”Spun NU anarhiei”, care ”Spun DA democratiei si statului de drept, nu de drepti!”:

”In aceasta seara la ora 20,00 voi fi prezenta la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar in special cel de putere. Nimic nu poate fi mai anti-democratic, decat sa nu respecti votul romanilor! Am castigat alegerile dar, din prima zi, atat Guvernul cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii. Vointa romanilor a fost calcata in picioare!

Traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala. Prin minciuna si presiuni institutionale! Unii mai slabi au cazut victime sau chiar au pactizat cu gruparile ilegitime din institutii.

Cine indrazneste sa spuna ceva este amenintat! Cine are curajul sa se revolte e pus la zid de oameni certati cu legea si platiti sa creeze haos! Spun NU anarhiei! Spun DA democratiei si statului de drept, nu de drepti! Romania este a tuturor romanilor! Nu a celor care sunt platiti sa provoace evenimente negative si sa nesocoteasca votul romanilor.

Romania este o tara frumoasa pe care multi au denigrat-o in exterior intentionat, ca sa ne fie rusine sa scoatem capul in lume! Daca si tu vrei democratie si nu haos si abuz, vino la ora 20, 00, in Piata Victoriei!”, susține Gabriela Firea într-o postare apel pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

CINE VORBEA DE ABUZ...
09 Iun 2018

Dar cum e cu ROȘIA MONTANĂ spre exmplu! DE CE GUVERNUL TÂMPIT VREA SĂ DISTRUGĂ ROȘIA MONTANĂ DEFINTIV, SCOȚÂND-O DE SUB PATRIMONIUL UNESCO? DE CE VREI PE 7-8 MILIOANE DE EURO SĂ BELEȘTI BUCUREȘTIUL ...TU CU PRIMARII TĂI, PRIN PARA-NDĂRĂT BA, PANSELUȚE, BA FÂNTÂNI ARTEZIANE , STATUI ȘI ALTE PROSTII?
. DIN NOU, POLITICIANUL
09 Iun 2018

nostru și-a făcut lecțiile și știe că: ”Un impozit indirect, chiar dacă este exorbitant, va fi întotdeauna acceptat. Extras zi de zi din obiectele de consum, prin fracțiuni infime, nu stânjenește obișnuințele oamenilor și îi impresionează prea puțin.”
ESTE îNSă,
09 Iun 2018

o atitudine de manual, deoarece ”Pentru a-și asigura succesul, un candidat se va strădui din răsputeri să-l întineze și să-l spulbere pe candidatul advers, arătând că acesta nu este decât un nemernic, ale cărui acte reprobabile sunt de notorietate”. Dar, într-un fel, omul acesta (bunul Ionescu) își merită soarta. De ce? Pentru că nu și-a făcut temele, ”nu cunoaște psihologia maselor și va încerca să se justifice uzând de zeci de argumente în loc să răspundă pur și simplu, la afirmațiile calomnioase prin alte afirmații la fel de calomnioase, retezându-și astfel șansele de a triumfa”.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Iun 2018

sistemul bolsevic s-a perpetuat dupa 1989 cu asemenea persoane slugi ale sistemului mafiot....numai tampitii mai cred pe aceasta mincinoasa parsiva
CUCUVEA...
09 Iun 2018

Nu știu câți dintre cei aduși cu autocarele VIN DIN CONVINGERE sau sunt forțați...ceea ce văd eu, reprezintă O MINERIADĂ FORȚATĂ mai degrabă, decât din convingere, o manieră SOFT în care se poartă tricouri albe și nu lămpașe ori uniforme de miner, unele aparținând unor UM că prea spălați și călcați erau spre deosebire de ceilalți ERAU și cei mai guralivi, UNII AJUNGÂND GENERALI CHIAR :) ...
LEVST.
12 Iun 2018

Mai mult, daca bucurestenii chiar se percep ca cetateni ai unei tari in care exista o reala separatie a puterilor in stat, cazul acesta(si se pare ca este real) este un caz de ABUZ serios, cei care s-au simtit ofensati de acest gest (total deplasat) fie ca sunt atei sau de alte confesiuni unde nu se practica il gioco " cu moastele", pot sa o actioneze in judecata si sa castige ceva bani, si inca foarte pe drept, oricum Firea are de gand sa premieze cupluri care nu au facut decat sa fie ei insasi si niciodata in lume, asa ceva nu a fost premiat...
LEVST.
12 Iun 2018

G.Firea :" Şi mâine ne vom bucura că apare soarele,..."___----____ Tomorrow , Tomorrow, The sun'll come out / Tomorrow / Bet your bottom dollar / That tomorrow / There'll be sun! /...(Annie)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray