2020-01-25 13:29

Gabriela Firea, despre acuzaţiile la adresa soţului său: O nouă dezinformare marca PNL

 |  12:54
Gabriela Firea, despre acuzaţiile la adresa soţului său: O nouă dezinformare marca PNL

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, referitor la acuzaţiile din presă privind plagiatul celui de-al doilea doctorat al soţului ei, Florentin Pandele, că este ''o nouă dezinformare marca PNL''.

''Este vorba de o nouă dezinformare marca PNL. Azi dimineaţă mă sunau foştii colegi din presă să-mi spună că un domn deputat PNL care candidează la Voluntari sună presa şi roagă să fie mediatizat un articolaş de pe un site cu nişte lucruri total neadevărate despre soţul meu. Eu v-am mai spus că vă pot da şi numărul soţului, sunt lucruri total neadevărate, nu este real ce s-a scris acolo. Este exact ca şi cum l-ai acuza pe un jurnalist că şi-a plagiat o lucrare despre mass-media, exact aşa şi în acest articol. Soţul meu, aşa cum ştiţi, a finalizat studiile liceale militare, de asemenea Academia Navală de la Constanţa, iar doctoratul la care se face referire este tot din această zonă. Nu este vorba despre altceva. Repet, este ca şi cum i-ai contesta unui jurnalist o lucrare despre mass-media'', a precizat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Aceasta a ţinut să menţioneze că în campanie sunt şi „lovituri sub centură”.

''Aşa este campania electorală, sunt şi lovituri sub centură, sunt orchestrate de către contracandidaţii noştri, vom rezista pentru că deja bucureştenii şi nu numai ei au văzut despre ce este vorba: numai acuzaţii nefondate şi minciuni. Soţul meu a informat acest site că îi va acţiona în instanţa pentru că nimic din cele afirmate acolo nu este adevărat'', a subliniat Gabriela Firea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-19Parerea ta...

CURIOSUL
19 Mai 2016

CE TARA bananiera din lume vreodata a avut ca PRIMARI IN ACELASI TIMP familia un MARINAR si o CIOCIOLINA ??????????
CROCODILUL FLAMAND
19 Mai 2016

TARA BANANIERA???......SAU TARA CAPITALISTILOR DE CUMETRIE NKVD-FSN-ILIESCU-BRUCAN>>>>>DACA ROMANIA ERA CONDUSA DE STALIN TOT AIA ERA...ACEIASI NKVD-ISTI ERAU LA PUTERE.....LA MALTA EXACT ASTA A FOST ESCROCHERIA CARE L-A SUPARAT SI PE GORBACIOV...NKVD-ISTII AU FACUT INTELEGERE PE SUB MASA CU C-I-A CA SA DEVINA TOT EI MARI PRORIETARI SI CAPITRALISTI DE CUMETRIE......AU ZIS....VRETI SA INTRATI IN EUROPA DE EST?////ATUNCI NKVD DEVINE C-I-A...SI S-AU ALIAT DIAVOLUL CU SCARAOTZKI....MAFIA GLOBALA CRE JEFUIESTE TOT SI DUCE BANII IN CIPRU..MONACO ...PANAMA.....AICI SUNT BANII JEFUITI DE LA DUMNEVOASTRA...SA TRAITI BINE...STUPID PEOPLE
B.V
19 Mai 2016

Curvulita crescuta de Voiculescu ......
PARADISUL CRACILOR
21 Mai 2016

Parca este ca o scroafa , care i se face de vier . Asa este la gura ei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine