2020-02-26 22:43

Gabriela Firea, despre Klaus Iohannis: Analist politic debutant

 |  13:54
Gabriela Firea, despre Klaus Iohannis: Analist politic debutant

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că aşteaptă de la Klaus Iohannis planuri de preşedinte pentru toţi românii, nu comentarii de „analist politic debutant”.

Gabriela Firea a comentat declarațiile pe care le-a făcut Klaus Iohannis jurnaliștilor de la Reuters, spunând că așteaptă din partea acestuia „planuri de președinte al tuturor românilor, nu comentarii de analist politic debutant”.

Klaus Iohannis a declarat marţi, că „o schimbare a majorității parlamentare e posibilă în următoarele săptămâni sau luni”.

Gabriela Firea a afirmat, la rândul ei, că „majoritatea parlamentară este solidă, așa cum se poate constata, iar schimbarea se poate face doar prin măsuri constituționale, nu în alte moduri, și nu prin declarații la TV”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-26Parerea ta...

FAI FIREO!
26 Noi 2014

Iar te pierzi CU FIREA! Abia a fost instalat omul si ai si sarit gardul (tu si Morticia Anghel) executand fandari cu facaletu', in curtea lui Johannis! Manca-i-ati pentru inceput gainile-alea moarte (cu dedicatie) aruncate fara discernamant, cu trufie, cu cruzime in curtea ACL si-apoi, cu gura plina de mortaciuni si manjite de usturoi sa faceti nitica scrima, ca niste adevarate cocalarese care-au capatat de pe urma mancarii moarte, energie 'vie'!
FA FIREO!
28 Noi 2014

Daca Vanghelie ii trage un strasnic vanghelion lui Tonta si cade-n cur partidul, tu - pe unde o sa mai traseiesti ca vantul... c-ai fost si in tabara adversa (tot ca purtator de ne-cuvant:), iti mai amintesti?!
PARDON!
28 Noi 2014

Atunci o sa fi in concediul de maternitate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine