2020-08-12 16:26

Gabriela Firea despre Ludovic Orban: "Este cel mai INCOMPETENT dintre incompetenți" / DECLARAȚIA completă a edilului

 |  20:11
Gabriela Firea despre Ludovic Orban: "Este cel mai INCOMPETENT dintre incompetenți" / DECLARAȚIA completă a edilului

Gabriela Firea susține că Ludovic Orban este cel mai incompetent dintre incompetenți.

”Nu o să spună nimic, pentru că în trei ani și câteva luni, Primăria Capitalei, printr-un primar general PSD a alocat bugete record pentru sănătate, peste 100 de milioane de euro anual și chiar în acest an de austeritate, am prevăzut aceeași sumă fără precedent, de peste 100 de milioane de euro, pentru că sunt sume necesare sistemului de sănătate și pot demonstra oricând și colegii mei primari de sectoare ce am făcut în București în domeniul Sănătății: Ce spitale am finalizat, ce clădiri noi am construit în curțile spitalelor vechi, ce aparatură modernă ultraperformantă am luat, cum trimitem la specializare medicii din București. Trebuie să ne apărăm munca și valorile noastre. 

De asemenea, modernizarea rețelei de termoficare, cu un cinism îngrozitor administratorul ELCEN, membru PNL Sector 1, a comandat o temperatură mult mai mare pentru livrarea agentului termic de la ELCEN către fostul RADET, am cerut o temperatură de 96-98 de grade și s-a livrat cu peste 20 de grade mai mult, intenionat, nu din greșeală, pentru că și la RADET și la ELCEN lucrează -profesioniști- au știut ce provoacă, că sute de blocuri rămân fără căldură și apă

Tot în conferința de alegeri de ieri, premierul demis pentru incompetență m-a certat că nu am făcut o centură verde a Capitalei. Îl informez pe premierul demis că centura verde a Capitalei nu poate fi construită de Firea la Primăria Capitalei și că eu nu sunt șefa CNAIR și nu conduc Ministerul Transportuirlor(...)

Ce au făcut ei? Nimic! Acum e de înțeles, că dacă te cheamă Ludovic Orban și ai o reputație la nivel național într-un domeniu și tu insițti să te dai specialist în garduri...și șanțuri, eu zic că ne merităm soarta. Dar soarta ne-o luăm în propriile mâini și de aceea Parlamentul a demis acest Guvern de incompetenți, condus de cel mai incompetent dintre incompetenți. Probabil, fiind acum din nou în perioada de dinaintea șomajului, pregătindu-se să fie din nou primul șofer al țării, așa cum a mai fost, demis fiind de către Parlament, Parlament democratic, își caută un job, domnul premier demis pentru incompetență.

Eu îl sfătuiesc să nu ne mai convingă, ne-a lămurit deja! Suntem convinși, nu mai trebuie să se străduiască pentru că în toate marile capitale europene există garduri de protecție a liniei de tramvai și în toate studiile specialiștilor în mobilitate, nu doar din România, ci din întreaga Europă, se relevă faptul că s-a înjumătățit timpul de a parcurge o călătorie din momentul în care linia de tramvai este protejată de un gard”, a spus Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-09Parerea ta...

CIUMA ROSIE
09 Feb 2020

te duci la vale nimeni nu te mai voteaza
INTELIGENTA
10 Feb 2020

Vrei sa ai o bătrânețe si o sănătate frumoasa ? Atunci renunță imediat la serviciile aduse de către dna. Gabriela Firea !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz