2019-07-16 07:13

Gabriela Firea: ”Dragnea se TEME că voi CANDIDA la PREZIDENȚIALE”

 |  23:56
Gabriela Firea: ”Dragnea se TEME că voi CANDIDA la PREZIDENȚIALE”

Gabriela Firea afirmă că Liviu Dragnea se teme de o eventuală candidatură a ei la prezidențiale și că acesta este motivul pentru care nu a dorit să o sprijine în marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca Primăria Capitalei să le ducă la îndeplinire.

Firea subliniază că nu s-a răzgândit și că nu va intra nici în cursa pentru Cotroceni și nici nu dorește să preia conducerea PSD.

"Sunt foarte nemulțumită pentru că în față mi se zâmbește, sunt strânsă la piept, încurajată, bătută pe umăr și după ce ies din sală - sunt colegi care mi-au spus - că erau întrebați de domnul Dragnea 'dar tu crezi că am vorbit serios? Dacă Gabi Firea face proiecte mari în Capitală, în acel moment va avea pretenții foarte mari, va dori să preia partidul, va dori să fie candidatul nostru la prezidențiale, ceea ce eu nu pot să accept'. Mă dor aceste lucruri, pentru motivul limpede că am clarificat ambele aspecte - și de a accede sau nu la conducerea partidului și de a fi sau nu candidat la prezidențiale. Am răspuns 'nu' la ambele și prioritatea mea este să finalizez tot ce am început în Capitală", a spus Gabriela Firea, miercuri, la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

ANONIM
06 Sep 2018

UNDA VERDE SI SEMAFOARE INTELIGENTE , CIND MONTEZI IN BUCURESTI ? CENTURA SI PODURILE EI CIND LE FACI ?
ANONIM
06 Sep 2018

MOLDOVEANCO.....vezi ca ti.ai luat o pălărie prea mare ptr capul tau...te crezi prea mare ...s.a urcat scrie ca in copac .......conduci primăria precum firmele de la intact pe care le.ai adus la faliment
ANONIM 2
06 Sep 2018

Opreste-te, cucoana! Termin-o cu mahalagismele! La primarie trebuie oameni priceputi in multe domenii, intrucat ceea ce trebuie sa faca un primar nu este birjareala. Cine o opreste pe tipa asta? A avut dreptate Basescu atunci cand, avertizandu-i pe cei de la PSD, a spus ca este o femeie periculoasa. Are atata venin in ea ca nu inteleg unde mai incap sentimentele pozitive: dragostea de mama, de sot, de credinta ortodoxa etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray