2020-07-03 17:18

Gabriela Firea, după căderea Guvernului: „Să nu ne speriem de o perioadă grea”

 |  09:30
Gabriela Firea, după căderea Guvernului: „Să nu ne speriem de o perioadă grea”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că urmează o perioadă extrem de complicată în interiorul PSD, după pierderea guvernării și face un apel către colegii de partid să fie raționali și să salveze ceea ce mai este de salvat.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis un mesaj către colegii de partid, la doar o zi după căderea guvernului Dăncilă. Gabriela Firea îi îndeamnă pe social-democrați să nu se sperie de  perioada grea care va urma:

”Sa avem intelepciunea si puterea de a salva ce este benefic si trebuie salvat...si sa nu ne speriem de o perioada grea. Numai prin renuntari si jerfe a evoluat omenirea. Asa si cu oamenii, la nivel individual si ca echipa.. Doamne-ajuta!”, scrie Gabriela Firea.

După căderea guvernului Dăncilă, în PSD au început să apară și represaliile, anunțându-se că 4 parlamentari PSD care au votat moțiunea de cenzură vor fi excluși din PSD.

Cei patru membri PSD care vor fi excluși din partid sunt:

Gabriel Petrea, președintele organizației de tineret;

Mihaiță Găină, finul lui Petre Daea, ministrul interimar al Agriculturii;

Marius Sorin Bota - inițial erau informații că a plecat cu bilele, fără să le introducă în urne. A încercat acest lucru, dar a scăpat în urnă bila albă și a plecat doar cu cea neagră.

Ion Talpoș - a fost până în iunie 2018 senator PMP.

Parlamentul a adoptat joi moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă cu 238 voturi „pentru” dintre cele 242 valabil exprimate. Au fost în total 245 de voturi, dintre care 4 voturi împotriva demiterii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-11Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Oct 2019

folositi prezervativul sa nu se umple gura de icre
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz