2019-08-26 12:07

Gabriela Firea e DEZAMĂGITĂ: ”Nu-mi place în acest moment POLITICA”

 |  23:05
Gabriela Firea e DEZAMĂGITĂ: ”Nu-mi place în acest moment POLITICA”

Dezamăgită de ultimele evenimente prin care a trecut în PSD, rămasă fără toate funcțiile de conducere din partid, primarul Capitalei, Gabriela Firea declară că se va dedica exclusiv problemelor din administrația publică bucureșteană.

”Am spus astazi aflata la un eveniment din domeniul sanatatii dedicat luptei impotriva infertilitatii ca am constatat ca, la cum se face politica in Romania, nu prea ma pricep la politica si ma voi dedica cu mai multa forta problemelor Capitalei pentru ca in ceea ce ma priveste a face politica inseamna sa te tii de cuvant. Daca ai facut niste promisiuni in perioada de competitie impreuna cu un grup de colegi trebuie sa duci la bun sfarsit proiectele. 

Am spus aceasta, nu-mi place in acest moment politica, am spus ca nu ma pricep pt ca aveam functii inalte in partid sau in guvern, nu mai am aceste functii, sunt un simplu membru, imi voi duce la bun sfarsit mandatul, cetatenii vor hotari daca ma vor mai vota sau nu” a declarat Gabriela Firea la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-27Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
27 Noi 2018

LIMBA LATA . AI FACUT FIRMELE CAPUSA , CU 600 MILIOANE EURO DE LA NOI CETATENI . DE CE NU IAI PUS PE EI SA CUMPERE UTILAJELE ? ADICA I-AI INPROPIETARIT CU BANI FURATI DE LA NOI ? CITI SUNT DE LA COMUNA VOLUNTARI SI GASCA LOR ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray