2019-11-13 00:16

Gabriela Firea îi cere lui Klaus Iohannis să facă lumină privind întâlnirile cu Traian Băsescu

 |  15:14
Gabriela Firea îi cere lui Klaus Iohannis să facă lumină privind întâlnirile cu Traian Băsescu

Candidatul ACL pentru preşedinţia României, Klaus Iohannis, este somat de senatorul PSD, Gabriela Firea, să explice legăturile pe care le are cu Traian Băsescu. Fostul jurnalist crede că primarul Sibiului nu spune adevărul în această privinţă.

Senatorul social-democrat Gabriela Firea a cerut joi preşedintelui PNL, Klaus Iohannis, să ofere informaţii privind întâlnirile sale cu şeful statului, Traian Băsescu. Ea l-a acuzat pe primarul municipiului Sibiu că „a minţit de trei ori” în această privinţă.

„Îi solicităm lui Klaus Iohannis să facă lumină în legătură cu acest subiect, să nu mai mintă în campania electorală dacă tot dorește să reprezinte românii și de ce se delimitează totuși de aceste discuții și întâlniri”, a afirmat Gabriela Firea. Politicianul PSD a mai spus că preşedintele PNL are datoria morală de a spune opiniei publice tot ce ştie, informează Mediafax. „A mințit de trei ori. (...) Nu înțelegem de ce nu a dorit să recunoască faptul că s-a întâlnit la Vila Lac 3 cu actualul președinte și a dat opiniei publice informații care îl pun într-o situație delicată”, a adăugat fostul jurnalist.

Klaus Iohannis, candidatul ACL din alegerile prezidenţiale, adeclarat pe 12 august că nu a vorbit cu preşedintele Traian Băsescu pentru a avea o întrevedere cu acesta. „Nu am fost nici sunat, nici contactat. Ultima întâlnire pe care am avut-o cu președintele Băsescu, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci nu ne-am mai întâlnit, nici nu ne-am mai căutat”, a explicat preşedintele PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-14Parerea ta...

IAR SE PIERDE CU FIREA,
14 Aug 2014

madam Firea! Auzi la ea - someaza! Cin'te crezi tanti Aglaie? Toti sunteti pretini, mai mult sau mai putin...asa ca, nu mai mimati democratia, luptele dintre partide, ca sunteti penibili!
DUPA CE CA ESTI BLONDA,
14 Aug 2014

ti-ai pus si-un pic de mov, pe tine...libelula aia de la gat, nu e de fapt, UN BARZAUNE?!
PRIETENOSUL
14 Aug 2014

Domnilor, trebuie sa recunoastem ca bunul simt al lui madam Firea este sublim dar....Eu nu am am vazut o femeie mai servila ca aceasta. Si sa mai stiti ceva ,se pricepe la toate .Nu exista situatie problema la care ea sa nu posede solutie. Ce dracu , degeaba si-a facut scoala cu varanul? Cererea ei are legatura cu starea ei permanenta de isterie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray