2019-12-06 06:11

Gabriela Firea îi cere lui Liviu Dragnea să se RETRAGĂ

 |  23:33
Gabriela Firea îi cere lui Liviu Dragnea să se RETRAGĂ

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marți seara, într-o emisiune la TVR1, acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunând despre liderul PSD că în ședințele de partid este numai "lapte și miere", dar în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați deciziile sunt cu totul altele, făcând referire la episoadele Grindeanu și Tudose.

"Și acum dl Dragnea zâmbește și ocolește adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este „lapte și miere” în întâlniri și în ședințe, dar în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați, deciziile sunt cu totul altele. Atunci, la episodul Grindeanu, cât și la episodul Tudose, eu am pornit de la durerea bucureștenilor, precum și a tuturor românilor care vin în București. De fiecare dată dl Dragnea îmi spunea că el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte, dar nu sunt de acord întâi dl. Grindeanu și apoi dl. Tudose. Atunci, pe bună dreptate, eu semnalam public faptul că guvernul nu ajută bucureștenii", a declarat Gabriela Firea la TVR1, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea a mai declarat la TVR că Liviu Dragnea ar trebui să-și schimbe modul de lucru și să renunțe la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, ceea ce nu crede că se poate întâmpla, în caz contrar o retragere de la conducerea partidului fiind benefică."Din punctul meu de vedere (ar trebui să se retragă - n.r.). Ori schimbă modul de lucru și renunță la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, multe care nici nu fac parte din guvern, deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o... Dacă poate, ar fi minunat. Dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid și pentru țară, pentru că noi suntem cel mai mare partid politic și ar fi benefic pentru țară", a spus Firea, conform Mediafax.Ea a ținut să precizeze că este o opinie personală, neconsultându-se din acest punct de vedere cu colegii săi de partid.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Sep 2018

probabil ca s-au saturat in sfarsit PSD-istii de mafiotii toxici precum porcarul flausat..si au pus-o pe moldoveanca sa-i traga presul de sub picioare (ca la ceilalti le e frica de el)..HAHAHA il bat femeile
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray