2020-03-30 14:19

Gabriela Firea îi liniștește pe bucureșteni: Vă asigur că veți avea apă caldă și căldură

 |  12:26
Gabriela Firea îi liniștește pe bucureșteni: Vă asigur că veți avea apă caldă și căldură

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, joi, pe Facebook, bucureștenilor că, în ciuda faptului că RADET a intrat în faliment și va fi preluat de Compania Municipală Termoenergetica, va fi apă caldă și căldură în Capitală.

"Asa cum am declarat in repetate randuri, bucureștenii vor avea apă caldă și căldură in ciuda intrarii in faliment a RADET. Am luat măsuri din timp pentru acest lucru.

Astazi, in sedinta Consiliului General, propun 2 proiecte de hotarare prin care activitatea Regiei va fi preluată in 90 de zile de Compania Municipală Termoenergetica si vor fi demarate procedurile pentru achiziționarea de energie termică de catre Companie pentru zonele deficitare din Bucureşti, repectiv Pipera — Aviaţiei şi Colentina — Fundeni”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a punctat că în mandatul său de Primar General al Capitalei pierderile financiare ale RADET au scăzut cu 81%.

„Reamintesc că am preluat RADET, în 2016, în insolvență de facto, o Regie in moarte clinica, aflata intr-o stare de degradare accentuata, care functiona in sistem de avarie, cu angajati care luptau in fiecare zi sa tina in viata conducte care depasisera 50 de ani.

În mandatul meu, pierderile financiare ale RADET au scăzut cu 81% si am inițiat cea mai amplă campanie de reparații și înlocuiri de subansamble tehnice din ultimii ani. Au fost inlocuiti aproximativ 180 kilometri de conductă pe circuitele primar şi secundar si procesul va continua anul viitor.

Îi asigur pe bucureșteni si că subvenția la căldură va fi plătită în continuare de Primăria Capitalei la același nivel", a mai scris primarul Capitalei, Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-14Parerea ta...

CAPUSE
24 Noi 2019

Te jupoaie babele pensionare de kla bloc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine