2020-08-10 22:59

Gabriela Firea îl avertizează pe Ludovic Orban: Cine sapă groapa altuia cade singur în ea

 |  14:53
Gabriela Firea îl avertizează pe Ludovic Orban: Cine sapă groapa altuia cade singur în ea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, continuă războiul cu premierul Ludovic Orban, care refuză în continuare să aloce Primăriei Generale fonduri suplimentare.

Astfel, primarul general îl avertizează pe liderul Executivului că cine sapă groapa altuia, cade singur în ea.

„Își diminuează șansele. Cetățenii ce vor vedea? Că guvernul PNL îi pedepsește pe bucureșteni. Afirmațiile că s-au cheltuit bani în domenii care nu sunt importante sunt false. Un om politic competent nu își ia informațiile de pe rețelele de socializare, merge la sursele oficiale de informare.

Eu i-am cerut mai multe audiențe. I-am scris scrisori, i-am explicat care e situația. Domnia sa nu mi-a răspuns absolut deloc. Dimpotrivă. De câte ori are ocazia, face afirmații strict politice, fără să aibă o cât de mică informare, în cifre reale. Vrea să potențeze alți candidați. Cred că mă evită. Probabil pentru că știe că sunt bine pregătită, că stăpânesc domeniul administrației. Ceea ce nu înțeleg sau nu știu îi chem pe specialiști, ii rog să îmi explice. Domnul Orban vrea să îmi diminueze șansele, dar știți cum se zice: cine sapă groapă altuia cade el în ea”, a declarat Firea la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz